طرز تهیه پنکیک شکم پر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پنکیک شکم پر
پنکیک شکم پر یکی از انواع تنقلات خوشمزه و مجلل است که با دستور پخت های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پنکیک شکم پر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پنکیک شکم پر |
|
یک تخم مرغ | 2 عدد |
شیر نر | 1 فنجان |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
آرد قنادی | 1.5 فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
شکلات سکه ای | کافی |
طرز تهیه پنکیک شکم پر
مرحله اول
برای تهیه پنکیک خوشمزه با فیلینگ در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه وانیل در ظرف مناسبی ریخته و با همزن خوب هم میزنیم تا کرمی به دست آید. حالا کره مایع را به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس مواد داخل کاسه را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس شیر را به کاسه اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.
سطح سوم
در این مرحله مواد خشک را یکدفعه به کاسه اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی از یک طرف هم بزنید تا بافت مایه پنکیک یکدست شود. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا خوب داغ شود.
مرحله چهارم
حالا یک ملاقه از خمیر پنکیک را داخل تابه بریزید و یک سکه شکلاتی روی آن قرار دهید، سپس روی سکه شکلاتی را با مقدار کمی خمیر پنکیک بپوشانید. سپس اجازه دهید حباب ها روی خمیر پنکیک تشکیل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پنکیک را برمی گردانیم سپس اجازه می دهیم طرف دیگر هم قرمز و طلایی شود. وقتی دو طرف پنکیک طلایی شد، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. نوش جان.