آشپزی

طرز تهیه پنکیک لقمه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنکیک لقمه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لقمه پنکیک

پنکیک لقمه ای یکی از شیرینی های بین المللی خوشمزه است که برای صبحانه با عسل، نوتلا یا مربا سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لقمه پنکیک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم پنکیک نیش
آرد قنادی 1 فنجان
شیر نر ¾ لیوان
یک تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
پودر هل نوک یک قاشق چای خوری
شکر پودر شده ⅓ لیوان

طرز تهیه لقمه پنکیک

مرحله اول

برای تهیه پنکیک خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه وانیل و پودر هل در ظرف مناسبی بریزید و با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت تخم مرغ ها منسجم نشود.

مرحله دوم

حالا شیر و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس پودر قند را به همراه آرد و بکینگ پودر در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم و سپس کم کم به ظرف اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا با همزن، یک طرف آن را با حرکات دایره ای مخلوط کنید تا بافت مایه پنکیک یکدست شود، مانند ماست رقیق شده. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایه پنکیک را داخل سس بریزید.

مرحله چهارم

حالا مقداری از خمیر پنکیک را به اندازه سکه در قالب نچسب بریزید و اجازه دهید حباب های کوچکی روی مایه پنکیک ایجاد شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن طلایی و پخته شود. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا