آشپزی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنکیک ژاپنی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

پنکیک ژاپنی یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذ است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافت آن بسیار سبک و لطیف است، این پنکیک را می توانید به روش های مختلف درست کنید و به عنوان یک صبحانه سالم از آن استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پنکیک ژاپنی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پنکیک ژاپنی
ارد 1 لیوان و نیم
یک تخم مرغ 3 عدد
نشاسته ذرت نصف فنجان
قند نصف فنجان
شیر نر 2/3 فنجان
کره نصف فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

مرحله 1: سفیده تخم مرغ را جدا کرده و فرم دهید

برای تهیه پنکیک ژاپنی ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده ها و سفیده ها را جدا کرده و در دو کاسه جداگانه بریزید سپس سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفت شود اما پفکی شود سپس به تدریج نصف شکر را به پروتئین ها اضافه کنید.

مرحله دوم: به شکل دادن سفیده تخم مرغ ادامه دهید و زرده را بزنید

سپس سفیده و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود و سفیده شکل بگیرد و سفت شود تا جای تیغه های همزن روی آن بماند سپس در ظرف دیگری زرده ها را با همزن برقی بزنید.

مرحله 3: شکر و وانیل را اضافه کنید

وقتی تخم مرغ ها از لخته خارج شد و بافت آن یکدست شد، بقیه شکر را به زرده ها اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا رنگ روشن و بافت کشدار و کرمی شود، سپس کمی وانیل به آن اضافه کنید. مخلوط و مخلوط کنید.

مرحله 4: شیر را به مخلوط اضافه کنید

وانیل را با همزن میزنیم تا عطرش گرفته شود و بوی تخم مرغ ها گرفته شود و بافت نرمی به دست آید، سپس کمی شیر که به دمای محیط رسیده است به مخلوط زرده اضافه کرده و با همزن برقی با دور کم هم میزنیم تا یکدست شود.

مرحله 5: کره و آرد را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد کره مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا یکدست و سبک شود سپس بکینگ پودر و نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کنید. آن را اضافه کنید.

مرحله 6: مواد خشک را با هم ترکیب کرده و اضافه کنید

سپس مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن آرام هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند و آرد گلوله نشود و بافت یکدست شود. و یکنواخت

مرحله 7: سفیده تخم مرغ را اضافه کنید

سپس سفیده های زده شده را در دو مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکدست شود.

مرحله 8: آماده کردن تابه های پنکیک

سپس برای ساختن قالب روی کاغذ روغنی یک مستطیل 24*3 سانتی متری بکشید و دور آن را با قیچی ببرید و مستطیل را گرد کنید و لبه ها را به هم بچسبانید، دقت کنید که ارتفاع شابلون بلند باشد. نگیر

مرحله نهم: پخت خمیر کیک در قالب های مخصوص

سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم داغ شود، سپس یکی دو قالب را در قالب می ریزیم و مایه کیک را داخل قالب ها می ریزیم تا نصف آن از مواد کیک پر شود، زیاد از مواد کیک نریزید. مواد داخل قوطی ها در حالی که غرش می کنند

مرحله 10: پنکیک ها را به تابه برگردانید

سپس در تابه را ببندید تا کیک کاملا بپزد و دور آن کمی طلایی شود سپس با کفگیر قالب را به آرامی بچرخانید تا طرف دیگر آن کاملا پخته شود با این روش پنکیک هایی که درست می کنید از پنکیک های معمولی بلندتر هستند.

مرحله یازدهم: بدون استفاده از قالب پنکیک درست کنید

اگر از قالب استفاده نمی کنید می توانید مقداری از مواد را در تابه گرم شده بریزید و به شکل دایره در آورید و وقتی یک طرف آن پخت و طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم پخته شود. و رنگی

مرحله 12: پنکیک ها را از ماهیتابه خارج کرده و تزئین کنید

سپس پنکیک ها را از ماهیتابه خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند، سپس به دلخواه روی پنکیک ها را کمی عسل یا شکلات آب شده بمالید و روی آن ها را با پودر پسته و گردوی خرد شده تزئین کنید.

مرحله 13: تزئین نهایی پنکیک ژاپنی و سرو

سپس پنکیک ژاپنی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن چند برش توت فرنگی تازه یا حلقه موز بچینید و این دسر شیک و جذاب و خوشمزه را برای پذیرایی و مهمانی ها با خامه، مربا، عسل و چای تهیه کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا