طرز تهیه پودینگ انبه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پودینگ انبه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پودینگ انبه
پودینگ انبه یکی از دسرهای بین المللی لذیذ است که می توان آن را با طعم ها و دستورهای مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ساخت پودینگ انبه این لینک را دنبال کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای پودینگ انبه |
|
شیر نر | 80 میلی لیتر |
پودر ژلاتین | 4 گرم |
قند | 25 گرم |
کرم رنگ | 10 میلی لیتر |
پوره انبه | 100 گرم |
مواد لازم برای لایه دوم |
|
شیر نر | 150 میلی لیتر |
شیر عسلی | 25 گرم |
پودر ژلاتین | 2 گرم |
مواد مورد نیاز برای لایه سوم |
|
پوره انبه | 50 گرم |
اب | 20 میلی لیتر |
طرز تهیه پودینگ انبه
مرحله اول
برای تهیه یک پودینگ انبه لذیذ ابتدا خمیر اول را آماده می کنیم، برای این منظور شیر، ژلاتین و 20 گرم شکر را در ظرف مناسبی می ریزیم، سپس ظرف را روی اجاق دیگ حرارت می دهیم تا ژلاتین کاملا حل شود. .
مرحله دوم
وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد آن را از کتری خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود. بعد از آن خامه صبحانه را به همراه شکر باقیمانده در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی مخلوط می کنیم.
سطح سوم
بعد از 10 دقیقه که خامه فرم گرفت، پوره انبه را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وقتی مخلوط شیر سرد شد آن را به کاسه با پوره انبه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا لیوان های سرو را انتخاب می کنیم و یک لایه از مخلوط پوره انبه را داخل لیوان ها می ریزیم سپس لیوان ها را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا لایه اول بسته شود. بعد از این مدت به سراغ ساختن لایه دوم می رویم.
مرحله پنجم
برای این منظور شیر را به همراه ژلاتین در ظرف مناسبی ریخته و به روش بانماری روی بخار دیگ حل کرده و سپس شیر عسلی را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم. حالا کاسه را از کتری کنار می گذاریم.
مرحله ششم
سپس مخلوط شیر عسل را به مدت 5 الی 10 دقیقه در یخچال می گذاریم سپس لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم و یک لایه داخل لیوان ها می ریزیم و دوباره به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا بسته شود.
مرحله هفتم
بعد از این مدت برای آخرین لایه، پوره انبه را با آب مخلوط کرده و داخل لیوان ها می ریزیم و دوباره به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت روی پودینگ را با تکه های انبه تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.
5
1