طرز تهیه پودینگ خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پودینگ خرما
پودینگ خرما یکی از پودینگ های خوش طعم و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و با کمترین مواد موجود بسیار آسان و سریع درست می شود، پودینگ خرما بسیار مقوی و انرژی زا است و میان وعده ای مناسب برای کودکان است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پودینگ خرما برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
تاریخ | 18 عدد |
شیر نر | 2 لیوان |
نشاسته ذرت | 5 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 100 گرم |
پودر یا دارچین | به مقدار مورد نظر |
وانیل | کافی |
طرز تهیه پودینگ خرما
مرحله اول
ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آن را جدا کرده و در ظرفی بریزید، بهتر است از خرمای رسیده و شیرین استفاده کنید تا پودینگ لذیذتر شود، سپس 6-5 قاشق غذاخوری شیر را از آن جدا کرده و در ظرفی بریزید. .
مرحله دوم
سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند و سپس کاسه را کنار بگذارید و بقیه شیر را در مخلوط کن بریزید و خرما را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوره و یکدست شود.
سطح سوم
سپس مخلوط را در قابلمه ای بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود سپس خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی خامه کاملا با مواد مخلوط شد و مخلوط یکنواخت شد، کمی وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در حالی که پودینگ هنوز داغ است، آن را در ظرف مناسب بریزید. سرو ظروف با قاشق
نکته:
با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید از پودر هل یا پودر دارچین در مواد استفاده کنید.
مرحله پنجم
وقتی پودینگ ها کمی خنک شدند و به دمای محیط رسیدند، آن ها را در یخچال قرار دهید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و منسجم شوند، پس از آن زمان پودینگ ها را از یخچال خارج کنید.
مرحله ششم
سپس مقداری از خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا خوب فرم بگیرد سپس داخل قیف بریزید و روی پودینگ ها را با خامه فرم دهید و روی خامه مقداری پسته و گردو آسیاب شده و دارچین بپاشید. پودر و تزئین کنید. در نهایت پودینگ خرما را به عنوان یک صبحانه خاص یا یک دسر شیک با انواع دارچین سرو کنید.