طرز تهیه پودینگ قهوه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پودینگ قهوه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پودینگ قهوه
پودینگ قهوه یکی از پودینگ های خوش طعم و لذیذ است که به راحتی و سریع تهیه می شود و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی ها و مهمانی ها بسیار مناسب است پودینگ قهوه بافتی نرم و سبک دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه پودینگ قهوه به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
شیر نر | 2 فنجان |
قند | 1/3 فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
قهوه اسپرسو یا سایر قهوه های دلخواه شما | کافی |
طرز تهیه پودینگ قهوه
مخلوط کردن شیر با نشاسته
ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود سپس شکر را روی شیر بریزید و مخلوط کنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و مخلوط کنید تا پودر کاکائو یکدست شود شیر نباید گلوله شود. در مرحله بعد یک قهوه اسپرسو یا قهوه دیگری به دلخواه و دلخواه خود تهیه کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط مواد غلیظ شود و قوام خاصی پیدا کند.
کره و وانیل را اضافه کنید
وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، در آخر کره و وانیل را به مواد اضافه کنید تا کره آب شود و عطر وانیل پخش شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سپس به سلیقه و ذائقه خود خامه را به مخلوط اضافه کنید.
در یخچال نگهداری شود
افزودن خامه اختیاری است و بستگی به ذائقه شما دارد، بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند و بافت مخلوط یکدست و یکدست شد، مقداری از آن را در بشقاب های مناسب سرو بریزید و سطح آن را صاف کنید و در یخچال نگهداری کنید.
پودر بیسکویت
اجازه دهید لایه پودینگ قهوه در یخچال جا بیفتد و سفت شود در همین حین بیسکویت ها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا آسیاب کنید و اگر همزن ندارید می توانید از مخلوط کن دستی برای خرد کردن آن ها استفاده کنید.
مواد لایه بندی
سپس یک لایه پودر بیسکویت روی پودینگ ها ریخته و سطح آن ها صاف و مسطح می شود و دوباره یک لایه پودینگ روی بیسکویت ها ریخته و در یخچال می گذاریم تا لایه دوم پودینگ خودش را بگیرد و سفت و غلیظ شود. سپس چند عدد گردو را خرد کنید تا زیر دندان احساس شود و روی لایه دوم پودینگ بریزید و آنقدر پهن کنید تا سطح پودینگ را کاملا بپوشاند.می توانید گردوها را با همزن کاملا خرد کنید و مطابق با آن روی پودینگ بریزید. سلیقه خودت
پودینگ را تزئین و سرو کنید
یک لایه دیگر از پودینگ را روی گردوها بریزید و به این ترتیب ادامه دهید تا ظرف پر شود، لایه آخر پودینگ را بریزید و به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و طعم پودینگ از بین برود. از طریق بیسکویت ها خوشمزه تر می شود. بعد از این مدت ظرف پودینگ قهوه را از یخچال خارج کرده و مقداری خامه فرم گرفته روی آن بریزید سپس با پودر کاکائو و پودر پسته، پودر نارگیل یا گردوی خرد شده، شکلات چیپسی یا چند برش موز و توت فرنگی تزئین کنید. . سرگرمی روز پودینگ قهوه را به عنوان یک دسر شیک، خوشمزه و ساده با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2