آشپزی

طرز تهیه پودینگ قهوه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پودینگ قهوه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پودینگ قهوه

پودینگ قهوه یکی از پودینگ های خوش طعم و لذیذ است که به راحتی و سریع تهیه می شود و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی ها و مهمانی ها بسیار مناسب است پودینگ قهوه بافتی نرم و سبک دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه پودینگ قهوه به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر نر 2 فنجان
قند 1/3 فنجان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
قهوه اسپرسو یا سایر قهوه های دلخواه شما کافی

طرز تهیه پودینگ قهوه

مخلوط کردن شیر با نشاسته

ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود سپس شکر را روی شیر بریزید و مخلوط کنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و مخلوط کنید تا پودر کاکائو یکدست شود شیر نباید گلوله شود. در مرحله بعد یک قهوه اسپرسو یا قهوه دیگری به دلخواه و دلخواه خود تهیه کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط مواد غلیظ شود و قوام خاصی پیدا کند.

کره و وانیل را اضافه کنید

وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، در آخر کره و وانیل را به مواد اضافه کنید تا کره آب شود و عطر وانیل پخش شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سپس به سلیقه و ذائقه خود خامه را به مخلوط اضافه کنید.

در یخچال نگهداری شود

افزودن خامه اختیاری است و بستگی به ذائقه شما دارد، بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند و بافت مخلوط یکدست و یکدست شد، مقداری از آن را در بشقاب های مناسب سرو بریزید و سطح آن را صاف کنید و در یخچال نگهداری کنید.

پودر بیسکویت

اجازه دهید لایه پودینگ قهوه در یخچال جا بیفتد و سفت شود در همین حین بیسکویت ها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا آسیاب کنید و اگر همزن ندارید می توانید از مخلوط کن دستی برای خرد کردن آن ها استفاده کنید.

مواد لایه بندی

سپس یک لایه پودر بیسکویت روی پودینگ ها ریخته و سطح آن ها صاف و مسطح می شود و دوباره یک لایه پودینگ روی بیسکویت ها ریخته و در یخچال می گذاریم تا لایه دوم پودینگ خودش را بگیرد و سفت و غلیظ شود. سپس چند عدد گردو را خرد کنید تا زیر دندان احساس شود و روی لایه دوم پودینگ بریزید و آنقدر پهن کنید تا سطح پودینگ را کاملا بپوشاند.می توانید گردوها را با همزن کاملا خرد کنید و مطابق با آن روی پودینگ بریزید. سلیقه خودت

پودینگ را تزئین و سرو کنید

یک لایه دیگر از پودینگ را روی گردوها بریزید و به این ترتیب ادامه دهید تا ظرف پر شود، لایه آخر پودینگ را بریزید و به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و طعم پودینگ از بین برود. از طریق بیسکویت ها خوشمزه تر می شود. بعد از این مدت ظرف پودینگ قهوه را از یخچال خارج کرده و مقداری خامه فرم گرفته روی آن بریزید سپس با پودر کاکائو و پودر پسته، پودر نارگیل یا گردوی خرد شده، شکلات چیپسی یا چند برش موز و توت فرنگی تزئین کنید. . سرگرمی روز پودینگ قهوه را به عنوان یک دسر شیک، خوشمزه و ساده با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا