طرز تهیه پودینگ ژله ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پودینگ ژله ای
پودینگ ژله یکی از دسرهای لذیذ و لذیذ است که بافتی نرم، لطیف و سبک دارد و تقریبا شبیه فرنی است، این دسر خوشمزه بسیار آسان و سریع تهیه می شود و می توانید این دسر را با طعم های مختلف و متنوع ژله تهیه و آماده کنید. . برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پودینگ ژله ای برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پودینگ ژله ای | |
آرد گندم | 4 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 5 فنجان فرانسه |
قند | 9 تا 10 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | کافی |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژل شده | 1 بسته |
طرز تهیه پودینگ ژله ای
شروع درست کردن پودینگ: مخلوط کردن مواد
برای تهیه پودینگ ژله ای به روش مونتاژی ابتدا مقداری آرد را در ظرفی ریخته و سپس نشاسته را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس شکر را روی مخلوط ریخته و مخلوط می کنیم و سپس کمی شیر به مواد اضافه می کنیم و می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و مخلوط شوند. یک بافت یکنواخت تشکیل می شود.
گرم کردن مخلوط: شیر و وانیل را اضافه کنید
بعد از اینکه مخلوط یکدست و یکدست شد بقیه شیر را داخل مواد ریخته و هم بزنید سپس کاسه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا قوام غلیظ شود سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن پخش شود. .
طرز تهیه خامه: خامه را با پودینگ مخلوط کنید
سپس خامه را در ظرفی ریخته و مقداری پودینگ به آن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم تا به یک درجه حرارت برسند و قوام خامه یکنواخت شود سپس آن را به پودینگ اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شوند و بافت شکل بگیرد. .
گلاب را اضافه کنید و ظروف سرو را برای پودینگ آماده کنید
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود کمی گلاب داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب داخل مواد شود و وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید و مقداری از آن را در ظرف های مناسب سرو بریزید. .
طرز تهیه ژله: پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید
سپس اجازه دهید پودینگ ها به دمای محیط برسند و در این فاصله ژله را آماده کرده، پودر ژله مورد نظر را در ظرفی بریزید و یک فنجان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود و شفاف شود. لباس فرم
روی پودینگ را تزیین کنید: ژله را روی پودینگ اضافه کنید و در یخچال بگذارید
سپس روی مایع ژله شده یک لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید و مخلوط کنید و اجازه دهید مخلوط ژله ای کمی خنک شود، پس از خنک شدن و کمی سفت شدن پودینگ ها، ژله ها را روی آن ها بریزید و سپس ظرف ها را داخل آن قرار دهید و در یخچال قرار دهید.
پودینگ را تمام کنید: با آجیل خرد شده تزئین کنید و سرو کنید
بعد از 2 الی 3 ساعت که ژله ها کاملا سفت و سفت شدند، ظرف ها را از یخچال خارج کرده و بر اساس سلیقه و سلیقه خود روی آن ها پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، فندق خرد شده و گردو و خلال بادام بپاشید. در آخر پودینگ ژله را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی در کنار هر دسر سرو کنید.