طرز تهیه پیاز داغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیاز داغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه فلفل قرمز
فلفل قرمز یکی از ادویه های اصلی غذاهای ایرانی است که در خوشمزه شدن غذاها موثر است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه فلفل قرمز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد پیاز داغ |
|
پیاز | 1 کیلوگرم |
نمک | کافی |
روغن برای سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه فلفل قرمز
مرحله اول
من آماده می کنم پیاز داغ در روش مونتاژ در ابتدای کار یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا پیاز را به ورقه های نازک و یکدست خرد می کنیم.
مرحله دوم
وقتی آب به جوش آمد پیاز خرد شده را با کمی نمک در قابلمه ای بریزید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیاز را در آبکش بریزید.
سطح سوم
وقتی آب اضافی از پیاز خارج شد، آن را روی حوله پهن کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خارج شود. حالا در ظرف مناسبی مقداری روغن مایع و زردچوبه بریزید.
مرحله چهارم
سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود، سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا پیاز یکدست و طلایی شود.
مرحله پنجم
وقتی پیازها طلایی و سرخ شدند، بلافاصله آنها را از روغن خارج کرده و در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سرگرمی روز می توانید از پیازچه برای هر غذا یا تزیینی استفاده کنید. نوش جان.
5
2