آشپزی

طرز تهیه پیتزا تابه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا تابه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پیتزا تابه ای

پان پیتزا یکی از انواع غذاهای خانگی ساده و خوشمزه است که با مواد مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پن پیتزا در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
نان باگت 2 عدد
سینه مرغ 400 گرم
پیاز 1 قطعه
قارچ 300 گرم
فلفل 1 قطعه
ذرت کنسرو شده 2 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر 400 گرم
سس گوجه 2 قاشق غذاخوری
پنیر گودا یا چدار کافی
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن کافی

طرز تهیه پیتزا تابه ای

مرحله اول

برای تهیه یک پیتزا تابه ای ساده ابتدا قارچ ها را بشویید سپس خشک کرده و به صورت خلالی برش دهید. سپس فلفل را بشویید، سپس آن را به ورقه های نازک برش دهید.

مرحله دوم

حالا سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش می دهیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. سپس ذرت ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سطح سوم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه می کنیم و بلافاصله پیازها را در تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا پیازها روشن شده و شیشه ای شوند.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. بعد به همراه قارچ فلفل سیاه را به سینه مرغ اضافه می کنیم سپس حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آب نریزد.

مرحله پنجم

در این مرحله به پخت مواد پیتزا ادامه می دهیم تا بوی خامی فلفل از بین برود و قارچ ها کاملا سرخ شوند. سپس مقداری نمک به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مواد پیتزا اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا دوباره مواد پیتزا رو میپزیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته بشه. بعد نان باگت را از وسط نصف کرده و باز می کنیم. در مرحله بعد ابتدا و انتهای نان را برش می دهیم سپس با وردنه نان را باز می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله نان را با کمی سس گوجه فرنگی آغشته می کنیم سپس به کمک قاشق سس را روی تمام سطح نان پخش می کنیم. سپس مقداری پنیر پیتزا روی نان می ریزیم سپس مواد پیتزا را روی پنیر اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا دوباره روی مواد را با پنیر بپوشانید سپس پنیر گودا را ریز خرد کنید و روی پنیر پیتزا قرار دهید. در مرحله بعد کف تابه رژیمی را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کننده قرار می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله نان پیتزا را داخل تابه قرار می دهیم سپس تابه را روی شعله قرار می دهیم تا پخش شود. سپس درب تابه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم پیتزا در تابه به مدت 15 دقیقه روی آتش بماند تا پنیر پیتزا آب شود.

مرحله دهم

سرگرمی روز بعد از این مدت پیتزا را از تابه خارج می کنیم. در آخر پیتزا را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید سپس برش ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاپ یا سس سفید سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا