آشپزی

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی

پیتزا سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
سینه مرغ (اختیاری) 200 گرم
قارچ متوسط 7 تا 8 عدد
یک فلفل کوچک 1 قطعه
سس گوجه کافی
پیتزا با پنیر کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه یک پیتزای خوشمزه ابتدا سینه مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و به اندازه ای آب به آن اضافه کنید تا روی مرغ را بپوشاند سپس روی اجاق بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک و زردچوبه به مرغ اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم. حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم سپس می شوییم و با دندانه های درشت روی رنده رنده می کنیم. سپس نمک و فلفل را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.

سطح سوم

حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و می گذاریم کاملا گرم شود. سپس سیب زمینی ها را هم می زنیم سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم و سیب زمینی های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی را با پشت قاشق فشار می دهیم تا یکدست شود سپس روی آن کمی روغن مایع می ریزیم. سپس قالب را داخل فر می گذاریم و به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا پخته شود.

مرحله پنجم

حالا فلفل را شسته و دانه ها را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس قارچ را شسته و ورقه ای برش می دهیم. سپس سینه های مرغ که کاملا پخته شد از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مرغ ها را به صورت نواری برش می دهیم و وقتی سیب زمینی ها کاملا سرخ شدند از فر خارج می کنیم سپس سیب زمینی ها را داخل تابه برمی گردانیم و با قاشق کمی کچاپ پخش می کنیم.

مرحله هفتم

حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و می گذاریم کاملا گرم شود. سپس پنیر پیتزا را روی سیب زمینی ها بمالید، سپس نوارهای سینه مرغ را روی پنیر پیتزا قرار دهید و قارچ ها را روی آن بچینید.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری فلفل روی پیتزا می ریزیم و دوباره پنیر پیتزا را روی پیتزا می مالیم. به همین ترتیب مواد را اضافه می کنیم تا مواد تمام شود. سپس سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پیترا آماده شود.

مرحله نهم

گریل را برای 5 دقیقه آخر پخت روشن می کنیم سپس می گذاریم پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش می دهیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا