طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت
پیتزا با قارچ و گوشت یکی از پیتزاهای خوشمزه و فوق العاده است که بسیار راحت درست می شود و طرفداران زیادی هم دارد، پیتزا را می توان به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه کرد و متوسط مواد را به ذائقه همه تغییر داد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر پیتزا | |
ارد | 4 فنجان |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
خمیر مخمر | 2 قاشق مرباخوری |
قند | 2 قاشق چایخوری |
آب ولرم | 1 فنجان |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن مایع | نصف فنجان |
مواد تشکیل دهنده پیتزا | |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سیر | چند قرص |
گوشت چرخکرده | 400-500 گرم |
ژامبون و فیله مرغ | به مقدار مورد نظر |
قارچ | 300 گرم |
نمک و زردچوبه | کافی |
آویشن | کافی |
فلفل شیرین | 1 قطعه |
زیتون | کافی |
طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت
مرحله اول
برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا مقداری آب گرم در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم سپس مایه را روی مخلوط ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود سپس درب ظرف را می گذاریم تا خمیر مایه پف کند.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی هم میزنیم تا گلوله شوند سپس کمی نمک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و روی مخلوط روغن مایع میریزیم و با هم مخلوط میکنیم تا بافت مواد یکدست شود. لباس فرم.
سطح سوم
سپس خمیر مایه را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آردی را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکنواخت شده است را کم کم اضافه کنید و به محض اینکه خمیر درست شد با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. به دست نچسب، کافی است.
مرحله چهارم
سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود.نیازی به اضافه کردن آرد بیشتر نیست چون لطافت خمیر را از بین می برد.سپس خمیر را در ظرفی گذاشته و سلفون می پوشانیم و می گذاریم در دمای اتاق. دادن
مرحله پنجم
خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود و ور بیاید و در این فاصله مواد پیتزا را آماده کرده و برای این کار پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بذار داغ بشه
مرحله ششم
سپس پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا روشن شود و سپس سیرهایی را که خرد کرده یا رنده کرده اید در تابه رنده کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیرها پخش شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید. رنگ گوشت تغییر می کند
مرحله هفتم
سپس کمی نمک و زردچوبه و آویشن به مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود سپس قارچ هایی را که شسته و دایره ای برش داده اید به مواد اضافه کنید و با حرارت زیاد خوب تفت دهید تا تبخیر شوند. آب جاری
مرحله هشتم
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد، سپس خمیر پف کرده را از کناره بردارید و روی سطح صافی که آرد پاشیده اید قرار دهید و به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید.
مرحله نهم
سپس هر قسمت از خمیر را روی سطح صافی به ضخامت 3-4 میلی متر با وردنه باز کنید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و روی آن ها را بپوشانید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید و کمی حجم آن را زیاد کنید. خمیر بیشتر خواهد شد
مرحله دهم
سپس کف قالب یا قالب را چرب کنید و خمیر را با فاصله در آن قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 3 تا 5 دقیقه بگذارید بپزد و بعد از آن زمان نیم پز شود. قالب ها از فر
مرحله یازدهم
سپس سس کچاپ را روی خمیر بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح خمیر را بپوشاند و سپس مقداری پنیر پیتزا روی خمیر قرار دهید، مقدار پنیر بستگی به ذائقه و ترجیح شما دارد و هر چه بیشتر پنیر پیتزا بریزید بهتر است. طعم پیتزا الاستیک تر خواهد بود.
مرحله دوازدهم
سپس مواد متوسطی را که آماده کرده اید روی پنیر پیتزا بریزید و پهن کنید، علاوه بر مواد متوسط می توانید از مقداری ژامبون خرد شده نیز استفاده کنید و روی مواد بریزید یا به جای قیمه از فیله مرغ سرخ شده و ورقه شده استفاده کنید. .
مرحله سیزدهم
میتونید مواد میانی رو به دلخواه تغییر بدید یا کم و بیش اضافه کنید بعد از مواد میانی مقدار زیادی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و پخش کنید و بعد شسته و یک عدد فلفل رو ریز خرد کنید و روی پنیر بریزید.
مرحله چهاردهم
برای تزیین پیتزا می توانید از فلفل در رنگ های مختلف استفاده کنید و سپس روی مواد پیتزا مقداری زیتون حلقه شده بریزید و قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله پانزدهم
سپس اجازه دهید تا پیتزاها به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر خوب بپزند، دمای فرهای مختلف متفاوت است پس دقت کنید پیتزاها خشک نشوند، سپس پیتزاها را از فر خارج کرده و با احتیاط از قالب خارج کرده و بگذارید. در ظرف مناسبی بدهید.در آخر پیتزا را با قارچ و گوشت را با سس کچاپ و کمی پودر آویشن به سلیقه خود تزیین کنید و با انواع دارچین سرو کنید.