طرز تهیه پیتزا لقمه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه برش های پیتزا
پیتزا با لقمه یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود. پیتزا لقمه را می توانید به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه کنید و برای پذیرایی و مهمانی از آن استفاده کنید. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه پیتزای لقمه ای، به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | |
شیر ولرم | 1 پیمانه با 1 لیوان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | نصف قاشق چایخوری |
ارد | کافی |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
خمیر مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه یا زعفران برای رنگ رب | کافی |
نمک | کافی |
مواد لازم برای رویه پیتزا | |
پیاز | 1 قطعه |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
فلفل شیرین | 1 قطعه |
ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و آویشن | کافی |
قارچ | 200 گرم |
پیتزا با پنیر | کافی |
سس گوجه | کافی |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
زرده | 1 قطعه |
کنجد | کافی |
دستور لقمه پیتزا
تهیه شیر و زردچوبه
برای تهیه لقمه پیتزا در منزل ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود، نیازی نیست شیر را بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زردچوبه را باز کنید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ و ادویه ها را به شیر اضافه کنید
سپس تخم مرغ را به شیر اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست شود و خوب با شیر مخلوط شود سپس مقداری نمک و فلفل به شیر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس در ظرف دیگری آرد را اضافه میکنیم الک میکنیم تا یکدست شود.
آرد و خمیر را مخلوط کنید
سپس آرد را کم کم داخل مخلوط الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود و خمیر یکدستی به دست بیاید، دقت کنید که آرد زیاد اضافه نشود چون خمیر سفت می شود، سپس مقداری بیکینگ پودر و مایه خمیر را روی آن بپاشید. مواد را با هم مخلوط کنید.
دوباره مخلوط کنید و روغن را اضافه کنید
سپس خمیر را با دست ورز دهید تا فرم بگیرد و سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید و دوباره خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، دقت کنید که چسبندگی خمیر از طریق ورز دادن گرفته شود. و آرد اضافه نکنید
خمیر را در ظرف بگذارید
سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و با قیچی یا چاقو یک برش اضافی روی خمیر ایجاد کنید و سپس روی کاسه را با سلفون یا حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند و عمل کند و حجم آن زیاد شود.
پیاز و گوشت را سرخ کنید
در مرحله بعد برای تهیه مواد پیتزا پیاز را نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را بگذارید و تفت دهید تا روشن شوند سپس قیمه را اضافه کنید تا پیازها را اضافه کنید.
ترکیب خود را ایجاد کنید
گوشت را خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند برای مواد پیتزا می توانید از هر ترکیبی که دوست دارید استفاده کنید مثلا به جای گوشت چرخ کرده از مرغ آب پز و ریش ریش تراشیده یا کالباس و ژامبون به عنوان مواد استفاده کنید. اضافه کردن.
قارچ، ذرت و فلفل را اضافه کنید
سپس قارچ های از قبل شسته شده را حلقه حلقه کرده و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آنها گرفته شود سپس مقداری ذرت در تابه بریزید و کمی تفت دهید و فلفلی را که خرد کردید خرد کنید اضافه کنید.
تفت دادن مواد اضافی و ادویه جات ترشی جات
فلفل ها را کمی تفت می دهیم تا عطرشان پخش شود سپس کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد ریخته و کمی تفت می دهیم و در صورت تمایل و با توجه به ذائقه می توان از کمی آویشن نیز استفاده کرد و در آن بریزید. مواد و کمی سرخ کنید
تهیه سس برای دستمال سفره
وقتی عطر ادویه ها در مواد به مشام رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس برای درست کردن رمل، مقداری خامه را در قابلمه ریخته و یک عدد زرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
باز کردن خمیر
سپس خمیر تمام شده و پف کرده را از کاسه خارج کرده و پف کرده و کمی ورز دهید و به دو قسمت تقسیم کنید سپس هر قسمت را روی سطح صاف قرار دهید و با وردنه به قطر نصف آن را به شکل وردنه در آورید. یک سانتی متر یک مستطیل پهن باز کنید.
برش و فشار دادن خمیر
سپس مقداری سس کچاپ روی خمیر ریخته و با قلم مو روی سطح پخش کنید و پس از مخلوط شدن مواد روی خمیر بریزید و پهن کنید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و در تمام قسمت ها پخش کنید و سپس خمیر را به آرامی گرد کنید.
پختن پیتزا
سپس رول خمیر را به قطعات تقریبی 5 سانتی متری برش دهید، انتهای خمیر را یک طرف هر قسمت بچسبانید تا مواد نریزد و انتهای آن را ببندید، سپس با دست کمی فشار دهید، کل خمیر را برش بزنید. به همان شیوه.
خمیر را در تابه بچینید
سپس کف سینی یا ظرف فر را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را با فاصله از ته قالب بچینید، سپس روی خمیر و کناره های آن را با مخلوط زرده تخم مرغ و خامه بمالید و روی آن ها را کنجد بپاشید و بریزید. مقداری پنیر پیتزا روی آنها
تزیین و پخت پیتزا
در صورت تمایل و به سلیقه خود خمیر را با کمی آویشن بپاشید و قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید پیتزاها به مدت 20-25 دقیقه بپزند. خوب بپز.
پیتزا را خنک کرده و سرو کنید
بعد از گذشت این مدت قالب پیتزا را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا حرارت اولیه آن کمی کم شود سپس آن را از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف مناسبی قرار دهید سپس روی آن را با کمی سس گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی تزئین کنید. با توجه به سلیقه شما در نهایت یک لقمه پیتزا را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و شیک یا یک غذای خوشمزه و ساده با یک چوب دارچین دیگر سرو کنید و تزیین کنید.