طرز تهیه پیتزا نان لواش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا نان لواش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پیتزا از نان پیتا
پیتزا نان لواش یکی از پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، درست کردن این پیتزا بسیار راحت است، برای تهیه آن نیازی به استفاده از خمیر پیتزا یا نان پیتزا نیست و به راحتی می توانید با دو عدد پیتزا درست کنید. نان های لواش آماده و سرو کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه پیتزا نان پیتا به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
نان لواش | 2 عدد |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
سیب زمینی خلال شده | 2 عدد |
ژامبون سنگ های قیمتی آسیاب شده | 1 فنجان |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1 قطعه |
پیتزا با پنیر | به مقدار مورد نظر |
نمک و فلفل | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر و پودر پیاز | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
آویشن و زردچوبه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | کافی |
پودر آویشن برای تزیین | کافی |
طرز تهیه پیتزا از نان پیتا
مرحله 1: برش سیب زمینی و ژامبون
ابتدا سیب زمینی ها را پوست نگینی می کنیم و نگینی خرد می کنیم و می شوییم و در سبدی می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود و در همین حین طبل ها را به قطعات نگینی برش می دهیم و در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم. می توانید به جای ژامبون از ژامبون استفاده کنید از سوسیس استفاده کنید.
مرحله 2: به جای سوسیس یا ژامبون از مرغ استفاده کنید
انتخاب مواد متوسط برای تهیه پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، می توانید به جای سوسیس یا ژامبون، سینه مرغ را ریز خرد کنید، آن را بپزید یا مرغ را بپزید، گوشت آن را رنده کنید و به جای ژامبون استفاده کنید.
مرحله 3: فلفل دلمه ای را بشویید و خلال کنید
سپس فلفل های رنگی را بشویید، به صورت سنگی خرد کنید، بهتر است از فلفل قرمز، زرد و سبز برای جذابیت بیشتر پیتزا استفاده کنید، اما در صورت تمایل می توانید فقط از یک رنگ فلفل استفاده کنید.
مرحله 4: تخم مرغ ها را مخلوط کرده و ادویه ها را به آنها اضافه کنید
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا گلوله شده و بافت کاملا یکدست شود، کمی نمک به تخم مرغ ها اضافه میکنیم، هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند، سپس ادویه ها را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. مخلوط کردن.
مرحله 5: ادویه ها را با تخم مرغ مخلوط کنید
ادویه هایی که شامل فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز و زردچوبه می باشد را به سلیقه خود به تخم مرغ اضافه کنید، می توانید کم و زیاد کنید.
مرحله 6: فلفل دلمه ای خرد شده را داخل تخم مرغ خرد کنید
سپس فلفل های خرد شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید، هم بزنید تا تمام قسمت های آنها با تخم مرغ پوشانده شود، به جای فلفل های رنگی می توانید از پیازچه خرد شده استفاده کنید که انتخاب آن به ذائقه شما بستگی دارد.
مرحله هفتم: ران ها را به مرغ ها اضافه کرده و مخلوط کرده و قارچ ها را خرد کنید
سپس ساق های خرد شده را داخل مواد قرار دهید، با هم مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید، در صورت تمایل می توانید چند قارچ را که از قبل شسته و خشک کرده اید اضافه کنید، آسیب آن ها را از بین ببرید، سپس قارچ ها را حلقه حلقه کنید. .
مرحله هشتم: قارچ ها را سرخ کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس قارچ ها را در تابه بریزید، سرخ کنید تا رنگ قارچ ها تیره نشود، می توانید مقداری تازه به آن اضافه کنید. آب لیمو را به آنها اضافه کنید و با هم هم بزنید.
مرحله نهم: قارچ و ذرت تفت داده شده را به مواد اضافه کنید
سپس قارچ تفت داده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، در صورت تمایل مقداری ذرت به مواد اضافه کنید، هم بزنید، بهتر است از کنسرو ذرت استفاده کنید چون نرمتر است. باید جداگانه پخته شود.
مرحله 10: سیب زمینی های ورقه شده را به مواد اضافه کنید
سپس سیب زمینی های خرد شده را که سرخ کردید به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، همه مواد را باید با هم مخلوط کنید و در تخم مرغ فرو کنید تا بافت یک دست شود، می توانید مواد میانی را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. تغییر دهید.
مرحله 11: نان پیتا را در تابه قرار دهید و روی آن را با پنیر پیتزا بریزید
در مرحله بعد کف تابه را با روغن مایع یا کره آغشته کنید، سپس یک نان پیتا را به اندازه کف تابه برش دهید، آن را داخل تابه قرار دهید تا کاملا کف تابه را بپوشاند، سپس مقداری پنیر پیتزا بریزید. بالای آن نان به سلیقه و ذائقه شما پنیر را روی نان بمالید.
مرحله 12: به دلخواه از پنیر پیتزا استفاده کنید
استفاده از پنیر پیتزا در این مرحله کاملا سلیقه ای است، می توانید به اندازه دلخواه از پنیر پیتزا استفاده کنید یا در مواد نریزید، اما هر چه پنیر پیتزا بیشتر باشد، پیتای پیتزا خاصیت کشسانی و لذیذتری دارد.
مرحله سیزدهم: مخلوط مواد را روی نان پیتا بریزید و پیتزا یا پنیر گودا را به آن اضافه کنید
سپس مخلوط مواد را روی پیتا در تابه بریزید و با قاشق یا کفگیر پهن کنید و سطح آن را صاف کنید و دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی مواد قرار دهید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند به جای پنیر پیتزا می توانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. از پنیر گودا استفاده کنید.
مرحله چهاردهم: نان پیتا دیگری را روی مواد قرار دهید
سعی کنید در این مرحله از پنیر پیتزا بیشتر استفاده کنید تا بافت پیتزا بهتر شود سپس یک لایه دیگر از نان لواش را روی همه مواد قرار دهید سپس لبه های نان را کمی فشار دهید تا فیکس شوند تا مخلوط مواد از آنها نمی ریزند
مرحله 15: پخت پیتزا نان پیتا
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، اجازه دهید پیتا و مواد پیتزا به مدت 15 دقیقه خوب بپزند و آماده باشند، وقتی یک طرف آن طلایی شد، تابه را به آرامی در ظرف دیگری برگردانید تا پیتزا کاملا از ماهیتابه خارج شود. بودن
مرحله شانزدهم: طرف دیگر پیتزا نان پیتا را بپزید
کف تابه را مجددا روغن بریزید و آن را برس بکشید سپس پیتزای لواش را برگردانید و طرف دیگر آن را در ماهیتابه قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود و بعد از غلیظ شدن طرف دیگر پیتزا از روی حرارت بردارید. طلایی شده و کنار بگذارید.
مرحله هفدهم: پیتزا را از ماهیتابه خارج کرده و برش بزنید
سپس پیتزا لواش را به آرامی از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس پیتزا لواش را با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش دهید تا ظاهر پیتزا خراب نشود، سپس یک برش پیتزا را داخل ظرف قرار دهید. ظرف آن را به درستی قرار دهید.
مرحله 18: پیتزا را با نان پیتا تزئین کرده و سرو کنید
سپس روی پیتزا را مطابق با سلیقه خود با کمی سس گوجه فرنگی و کمی پودر آویشن تزیین کنید سپس پیتزا را با نان لواش به عنوان یک غذای لذیذ و پرطرفدار برای میهمانی ها و مهمانی ها همراه با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید. ، ساختن
5
2