طرز تهیه پیتزا کالزونه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا کالزونه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پیتزا کالزون
پیتزا کالزون یکی از پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به روش های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پیتزا کالزون برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر پیتزا |
|
آب ولرم | 1 فنجان |
خمیر مخمر | 2 قاشق چایخوری |
قند | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
روغن مایع یا زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 3 فنجان |
مواد تشکیل دهنده پیتزا |
|
سوسیس | 3 عدد |
قارچ | 8 عدد |
فلفل | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیتزا با پنیر | کافی |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
شیر نر | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد | کافی |
طرز تهیه پیتزا کالزون
مرحله اول
من آماده می کنم پیتزای خوشمزه کالزونه در ابتدای کار شکر را به همراه مایه و آب ولرم در ظرف مناسبی می ریزیم سپس کمی هم می زنیم و با بشقاب می پوشانیم تا مایه 5 دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
بعد از این مدت وقتی خمیر مایه درست شد به همراه روغن مایع و نمک در ظرف مناسبی ریخته سپس آرد را در ظرف الک کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
سطح سوم
حالا خمیر را برداشته و در ظرف روغنی می چینیم. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله چهارم
در مدت استراحت خمیر شروع به آماده سازی خمیر می کنیم. برای این کار سوسیس، قارچ و فلفل را نگینی خرد کنید سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله پنجم
حالا مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس سوسیس را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. سپس قارچ و فلفل را به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله حرارت را کمی زیاد می کنیم تا قارچ آبکش نشود سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ماکارونی و ادویه ها از بین برود.
مرحله هفتم
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد متوسط خنک شوند سپس مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از 1 ساعت دوباره خمیر را ورز دهید تا پف کند.
مرحله هشتم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در مرحله بعد خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس هر قسمت را با وردنه به صورت دایره نازک در آورید.
مرحله نهم
حالا مقداری از مواد میانی را یک طرف خمیر بریزید و قسمت دیگر خمیر را روی مواد میانی قرار دهید، سپس لبه های خمیر را با چنگال خوب ثابت کنید تا مواد میانی از خمیر خارج شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله دهم
در این مرحله خمیر را با فاصله از هم در سینی فر می چینیم و با مخلوط شیر و زعفران دم کرده پهن می کنیم. حالا روی خمیر کمی کنجد بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید پیتزاها کاملا بپزند.
مرحله یازدهم
وقتی پیتزاها کاملا پخته و طلایی شدند سینی را از فر خارج می کنیم و پیتزاها را در ظرف دلخواه می چینیم. در آخر پیتزا را از وسط نصف کرده و به دلخواه با سس سرو کنید. نوش جان.
5
1