آشپزی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی یکی از پیش غذا های خوش طعم و لذیذ است که درست کردنش بسیار راحت است.این نوع پیراشکی را می توانید به روش های مختلف و با مواد میانی مختلف تهیه کنید.کوفته سیب زمینی یک میان وعده محبوب و پرطرفدار است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کوفته سیب زمینی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کوفته مقدار مواد
سیب زمینیها 4 عدد
نمک و ادویه جات ترشی جات کافی
رازیانه خشک 2 قاشق غذاخوری
ارد 1 فنجان
کره 20 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری نصف فنجان
مواد میانی به مقدار مورد نظر
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی
نعنا، شوید و ریحان برای تزیین کافی
مواد لازم برای قسمت وسط مقدار مواد
پیاز 1 قطعه
فیله مرغ 2 عدد
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و آویشن کافی

طرز تهیه کوفته سیب زمینی

مرحله 1: سیب زمینی ها را بشویید و بجوشانید

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه ای بریزید و مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید 40 تا 45 دقیقه بگذارید بپزد تا بافت آنها نرم شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اجازه دهید.

مرحله 2: سیب زمینی ها را خنک کرده و پوست بگیرید

بعد از اینکه سیب زمینی ها کمی خنک شدند و به دمای محیط رسیدند و حرارت آنها از بین رفت پوست آن ها را بگیرید سپس در ظرفی بریزید سپس سیب زمینی ها را با دستگاه له کن دستی له کنید تا کاملا له شده و بافت یکنواختی پیدا کند.

مرحله 3: ادویه جات را اضافه کنید

سپس مقداری نمک و ادویه های لازم مانند فلفل سیاه، آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید روی سیب زمینی ها بپاشید، سپس با پوره سیب زمینی مخلوط کنید تا ادویه ها داخل سیب زمینی بروند و طعم آن را اضافه کنند.

مرحله 4: رازیانه و روغن را اضافه کنید

مقداری پودر رازیانه خشک روی سیب زمینی ها بریزید، با پرس دستی له کنید، رازیانه خشک و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید، سپس کمی روغن به مواد اضافه کنید، دوباره له کنید و کره را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

مرحله 5: آرد را با سیب زمینی مخلوط کنید

وقتی کره کاملا با سیب زمینی ها مخلوط شد، مقداری آرد را که از قبل الک کرده اید بریزید تا بافت سیب زمینی ها یکدست شود.

مرحله 6: آرد سوخاری و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری آرد سوخاری روی مواد بریزید، دوباره به همین ترتیب مخلوط کنید، سپس کمی بیکینگ پودر اضافه کنید، با مواد مخلوط کنید، سپس همه مواد را با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، بافت مخلوط باید نرم باشد. . .

مرحله 7: ورز دادن و آماده سازی بافت مخلوط

وقتی بافت مخلوط کاملا صاف و نرم شد به طوری که دیگر به دستتان نچسبد آن را کنار بگذارید و برای درست کردن مواد میانی پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس کمی روغن داخل تابه بریزید و بگذارید. آن را روی حرارت ملایم

مرحله هشتم: تهیه مواد میانی با پیاز و فیله مرغ

وقتی روغن داغ شد پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس مقداری فیله مرغ را که نگینی خرد کرده اید در تابه بریزید و با پیاز تفت دهید سپس کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. و فلفل سیاه .مواد را اضافه کنید.

مرحله نهم: مرغ را با ادویه ها سرخ کنید

ادویه ها تفت داده می شوند تا عطرشان بیرون بیاید.وقتی مرغ ها کاملا سرخ شدند و تمام قسمت هایشان طلایی شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.برای مواد میانی می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

مرحله 10: انتخاب واسطه ها بر اساس سلیقه شخصی

مواد وسط پیراشکی سیب زمینی کاملا خوشمزه است و بستگی به ذائقه خودتان دارد، می توانید در کل از سوسیس و کالباس، مواد پیتزا برای داخل پیراشکی استفاده کنید، بعد از آماده شدن مواد میانی آن را کنار بگذارید.

مرحله 11: آماده سازی و پخش خمیر سیب زمینی

سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید، مخلوط سیب زمینی را روی آن قرار دهید، سپس با وردنه یا دست سیب زمینی را روی سطح پهنی پهن کنید و دقت کنید که ضخامت سیب زمینی در همه قسمت ها تقریباً یکسان باشد.

مرحله 12: خمیر را برش داده و با مواد میانی پر کنید

سپس با استفاده از کاتر خمیر سیب زمینی را به شکل گرد و اندازه مناسب برش بزنید، سپس هر برش سیب زمینی را با دقت از روی سطح جدا کنید، مقداری از مواد میانی را داخل آن بریزید، سپس خمیر سیب زمینی را تا کنید و لبه ها را به هم وصل کنید.

مرحله 13: لبه های خمیر را ببندید

لبه های خمیر را کمی فشار دهید تا خوب بچسبند تا هنگام سرخ کردن مواد میانی ریزش نکنند و به همین ترتیب تمام برش های خمیر سیب زمینی را آماده کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی آن قرار دهید. یک حرارت کم

مرحله چهاردهم: کوفته ها را سرخ کنید

وقتی روغن داغ شد، پلمنی ها را داخل روغن بریزید و سرخ کنید، بعد از اینکه یک طرف پلمن ها قرمز و طلایی شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند، سپس پلمنی ها را از ماهیتابه خارج کنید.

مرحله 15: کوفته های سیب زمینی را تزئین کرده و سرو کنید

سپس کوفته ها را در ظرف دیگری بریزید، به سلیقه خود کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی روی آن ها بریزید، کمی پودر آویشن بپاشید، سپس روی کوفته ها را با مقداری برگ نعنا، رازیانه و ریحان تازه تزئین کنید. در آخر کوفته های سیب زمینی را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک صبحانه ساده و پرطرفدار با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا