طرز تهیه پیراشکی فوری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیراشکی فوری
پیراشکی فوری یکی از انواع شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پیراشکی فوری برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کوفته های فوری | |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد سفید | 1 فنجان |
ماست یا شیر | ½ فنجان |
گل سرخ | 3 قاشق غذاخوری |
قند | ½ فنجان |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه پیراشکی فوری
مرحله اول
من آماده می کنم کوفته ساده فوری ابتدا در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را به همراه عصاره وانیل و شکر اضافه کنید سپس با همزن دستی به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا رنگ مخلوط تخم مرغ سفید و روشن شود.
مرحله دوم
حالا گلاب را به همراه ماست یا شیر تازه به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره با همزن دستی هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم سپس دو بار الک می کنیم. سپس دوباره مخلوط آرد را در صافی بریزید و روی مخلوط تخم مرغ الک کنید سپس با همزن مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که اگر غلظت مخلوط پیراشکی کم بود دوباره به آن آرد اضافه می کنیم تا بافت آن مانند عسل نازک شود. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید تا کوفته ها شناور شوند.
مرحله پنجم
حالا اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. در مرحله بعد مقداری از مخلوط پیراشکی را در تابه بریزید سپس روی کوفته ها یک قاشق روغن داغ بریزید تا پف کرده و گرد شود. توجه داشته باشید اگر این کار را نکنیم کوفته ها پف نمی کنند.
مرحله ششم
در آخر وقتی یک طرف پیراشکی کاملا سرخ شد آن را برمی گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن هم سرخ شود. حالا کوفته ها را روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر کوفته ها را با سس شکلاتی سرو کنید. نوش جان.