طرز تهیه چای سیب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چای سیب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه چای سیب
چای یا چای سیب یکی از دمنوش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه چای سیب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سیب زرد | 2 عدد |
چوب دارچین | 1 لوله |
فشار دادن | 2 عدد |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
عسل یا شکر (اختیاری) | 4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه چای سیب
مرحله اول
برای تهیه چای ساده سیب ابتدا سیب ها را خوب بشویید سپس روی رنده ریز رنده کنید و در قوری مناسب بریزید. در صورت تمایل می توانیم پوست سیب را جدا کنیم یا با پوست آن را رنده کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله چوب دارچین را به همراه هل و زعفران دم کرده به قوری اضافه می کنیم. سپس 4 پیمانه آب جوش به قوری اضافه می کنیم و درب قوری را می گذاریم سپس روی اجاق قوری یا سماور می گذاریم تا چای آماده شود.
سطح سوم
بعد از اینکه چای خوب رنگ شد آن را در 4 لیوان می ریزیم. افزودن شکر یا عسل به این چای اختیاری است، در صورت تمایل عسل یا شکر را اضافه کنید و با چای مخلوط کنید.
مرحله چهارم
اگر بخواهیم این دمنوش را با طعم نعناع درست کنیم، به جای استفاده از چوب دارچین، می توانیم مقداری برگ نعنای تازه را در قوری بریزیم. نکته دیگر اینکه برای رنگ بهتر چای می توانیم مقداری تکه های خشک شده را در قوری اضافه کنیم.
5
2