طرز تهیه چلو گوشت مجلسی بدون رب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چلو گوشت مجلسی بدون رب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی بدون ماکارونی
چلو گش یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که برای سرو در مجالس و مهمانی های مهم آماده می شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله می توانیم این غذا را با گوشت گوسفند یا گاو مطابق ذائقه خود درست کنیم. طرز تهیه چلو گوشت مجلسی بدون ماکارونی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ماهیچه های گردن یا گوشت گوسفند | 1 کیلوگرم |
پیاز | 3 عدد بزرگ |
سیر | 2 قرص |
چوب دارچین | 1 قطعه |
زعفران آب پز غلیظ | ½ فنجان |
روغن، نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی بدون ماکارونی
مرحله اول
من آماده می کنم گوشت چلو خوشمزه ابتدا پیاز را به ورقه های نازک و یکدست خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی اجاق بگذارید و نصف پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را چند دقیقه تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس پیاز را به طور یکنواخت کف قابلمه پخش می کنیم. سپس تکه های گوشت را به آرامی روی پیازهای سرخ شده قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا نیمی از زعفران را دم می کنیم و تکه های گوشت را فلفل سیاه می پاشیم سپس بقیه پیاز چرخ شده را روی تکه های گوشت می ریزیم تا کاملا روی گوشت را بپوشاند. سپس حبه های سیر و چوب دارچین را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه جمع شود سپس حرارت را روی کمترین درجه قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت در آب خودش و آب پیاز با حرارت خیلی زیاد بپزد. دمای ملایم
مرحله پنجم
بعد از یک ساعت و نیم تا دو ساعت درب قابلمه را برداشته و در صورت نیاز ۱ لیوان آب جوش اضافه می کنیم. حالا گوشت را کمی حرکت می دهیم تا همه پیاز زیر گوشت باشد، دوباره درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله ششم
اگر دوست دارید آبگوشت بیشتری با گوشت سرو کنید، می توانید آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید. سپس اجازه می دهیم تا گوشت یکی دو ساعت دیگر با حرارت بسیار ملایم بپزد تا کاملا نرم شود.
مرحله هفتم
پس از پخته شدن کامل گوشت، بقیه زعفران دم کرده را به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید، سپس حرارت را کمی زیاد کنید و پیاز را تفت دهید تا کاراملی شود. در آخر تکه های گوشت را در ظرف مورد نظر می چینیم.
مرحله هشتم
حالا چوب دارچین و سیر را از قابلمه خارج کرده و دور بریزید، سپس مایه را در یک کاسه کوچک بریزید. در آخر روی گوشت را با پیاز کاراملی تزیین می کنیم و با برنج یا حبوبات ساده سرو می کنیم.
5
11