آشپزی

طرز تهیه چوب شور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چوب شور

چوب شور یکی از غذاهای بین المللی ساده و خوشمزه است که با طعم های مختلف می توان آن را درست کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه چوب شور برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای چوب شور
کره 125 گرم
ارد 2 و نیم لیوان
ماست 1 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 1 قطعه

طرز تهیه چوب شور

مرحله اول

برای تهیه چوب شور ساده و خانگی کره را به مدت 30 دقیقه از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و نرم شود.

مرحله دوم

حالا مایه را به همراه شکر به آب ولرم اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد را در صافی بریزید و 3 بار در ظرف مناسبی الک کنید.

سطح سوم

در این مرحله نمک، کره، ماست و مخلوط مایه را به آرد اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. سپس خمیر را به نان های 17 گرمی تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

حالا چانه ها را بپوشانید، سپس اجازه دهید چانه ها 30 دقیقه استراحت کنند تا اندازه شان دو برابر شود. سپس بعد از این مدت مارشمالوها را گرد می کنیم تا چسبناک شوند سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را در سینی فر می گذاریم سپس سفیده را از زرده جدا می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا لخته از بین برود. سپس برس را به سفیده تخم مرغ آغشته کرده و روی خمیر بمالید.

مرحله ششم

حالا فر را روی 150 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود. سپس بسته به ذائقه روی خمیر را با مقداری رازیانه خشک، کنجد، سیاهدانه یا دانه خرفه تزئین می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس چوب شورها را به مدت 30-35 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا طلایی شوند. بعد از این مدت، چوب شور را از فر خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا