آشپزی

طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پنیر بادام زمینی

کیک پنیر بادام زمینی یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و با روش ها و مواد مختلفی درست می شود.این کیک خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است و از دسرهای شیک به شمار می رود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کیک پنیر بادام زمینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کراست
بیسکویت 165 گرم
کره 90 گرم
مواد پرکننده
پنیر خامه ای 530 گرم
کرم رنگ 80 گرم
قند 20 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ کوچک 3 عدد
کره بادام زمینی 140 گرم (متغیر)
مواد لازم برای کارامل
قند 200 گرم
ارد 12 گرم
اب 100 گرم
کره 30 گرم
وانیل چند قطره

طرز تهیه کیک پنیر بادام زمینی

مرحله اول

ابتدا برای تهیه سس کارامل، شکر را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم، سپس ظرف را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر در آب حل شود و مخلوط شروع به جوشیدن کند و کمی رنگ بگیرد. تاریک خواهد شد

مرحله دوم

وقتی مخلوط غلیظ شد از روی حرارت بردارید و روغن از قبل گرم شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس خامه و وانیل داغ شده را ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند مخلوط کنید و بافت یکنواختی به دست آورید.

سطح سوم

برای درست کردن کراست پنیر خامه ای را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا بافت پنیر نرم و یکدست شود سپس شکر را اضافه کرده و دوباره با همزن هم می زنیم تا کاملا یکدست و یکدست شود. شکل گرفت

مرحله چهارم

سپس مقداری خامه ترش به مواد اضافه کنید اگر به خامه ترش دسترسی ندارید از خامه معمولی استفاده کنید و داخل مخلوط مواد بریزید و مخلوط کنید سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر وانیل به داخل مواد بپیچد. مخلوط یکنواخت و صاف است..

مرحله پنجم

سپس آب لیموترش تازه را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود، سپس کره بادام زمینی بدون شکر و بدون نمک را به مخلوط مواد اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا یکدست شده و بافت نرم و فرم شود. لباس فرم.

مرحله ششم

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافتی صاف به دست آید، سپس مقداری شکلات چیپسی به مخلوط فیلینگ اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا یکدست شود و شکلات‌ها حل نشوند.

مرحله هفتم

سپس برای ایجاد کراست، بیسکویت ها را کاملا پودر کرده و در ظرفی قرار دهید، سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا حالت خمیری و یکنواختی به خود بگیرد، سپس کف قالب و اطراف آن را با خمیر بیسکویت فشار دهید.

مرحله هشتم

سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کراست به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد و رنگ بیسکویت ها تغییر کند و بعد از این مدت پوسته را از فر خارج کنید.

مرحله نهم

بعد از سس کاراملی که درست کردید 170 گرم از آن را با 12 گرم آرد مخلوط کنید و روی پوسته بریزید و آرد را با کارامل مخلوط کنید تا سس کارامل با پنیر مخلوط نشود و بافت و ظاهر آن به هم نخورد. کیک آسیبی ندیده

مرحله دهم

سپس مخلوط پرکننده را روی کارامل داخل قالب بریزید، سپس مقداری آب در ظرف دیگری مثلاً سینی لبه‌دار بریزید و قالب را در آن قرار دهید و یک حمام آب در فر آماده کنید و قالب را با آب در فر از قبل گرم شده قرار دهید. ظرف درج شده است

مرحله یازدهم

سپس دمای فر را روی 155 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 65 تا 70 دقیقه بپزد و کمی دور آن پف کند سپس کیک را ابتدا در فر با در بسته و سپس با درب نیمه باز بپزید و وسط آن قرار دهید. و سرد

مرحله دوازدهم

سپس چیزکیک را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید 6 ساعت بماند و بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و باقی مانده کارامل را روی آن بریزید و روی آن را تزئین کنید سپس چیزکیک را در ظرفی قرار دهید و به درستی قرار دهید. در آخر کیک بادام زمینی را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و لذیذ همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا