طرز تهیه چیز کیک شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه چیزکیک شکلاتی
کیک پنیر شکلاتی یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه چیزکیک شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای لایه بیسکویت |
|
کوکی ها با ساقه های طلایی | 150 گرم |
کره | 80 گرم |
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر |
|
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای لبنه | 150 گرم |
کرم رنگ | 100 گرم |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 4 قاشق غذاخوری |
یک تکه شکلات | 50 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه شکلاتی |
|
بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
یک تکه شکلات | 50 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
سس کارامل | کافی |
مواد لازم برای سس کارامل |
|
قند | 1 فنجان |
کره | 25 گرم |
کرم رنگ | 100 گرم |
طرز تهیه چیزکیک شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه چیزکیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار بیسکوییت را با ساقه های طلایی خرد کرده و داخل غذاساز می ریزیم سپس مخلوط می کنیم تا کاملا پودر شود. سپس روغن را روی حرارت غیر مستقیم کتری گرم می کنیم.
مرحله دوم
وقتی کره کاملا ذوب شد آن را به بیسکویت اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت بیسکویت خمیر شود. سپس داخل قالب را با کیسه فریزر می پوشانیم سپس لایه بیسکویت را داخل آن می ریزیم و فشار می دهیم.
سطح سوم
حالا فرم را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود. در این فاصله لایه پنیر را با مخلوط کردن ژلاتین با آب سرد و قرار دادن روی حرارت غیر مستقیم کتری درست می کنیم.
مرحله چهارم
وقتی ژلاتین کاملا شفاف شد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس پنیر خامه ای لبنه را به همراه شکر در ظرف مناسبی می ریزیم و با سرعت بالا روی همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شود.
مرحله پنجم
حالا ژلاتین را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس شکلات تخته ای را روی حرارت کتری گرم کنید تا ذوب شود. سپس شکلات ذوب شده را به همراه پودر کاکائو به کاسه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا دوباره مخلوط پنیر را با همزن برقی پر سرعت هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی لایه بیسکویتی بریزید. سپس لایه پنیر را کاملا صاف می کنیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را دوباره در یخچال قرار دهید و اجازه دهید لایه پنیر به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا بسته شود. بعد از این مدت با ریختن شکر در تابه مناسب به سراغ تهیه سس کارامل می رویم.
مرحله هشتم
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بدون هم زدن شکر تابه را تکان دهید تا شکر کاملا آب شود. در همین حین خامه صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم کنید تا کاملا یکدست و کمی گرم شود.
مرحله نهم
وقتی شکر کاراملی شد کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود سپس خامه را به تابه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس کارامل یکدست شود. بعد از 3 ساعت قالب را از یخچال خارج کنید.
مرحله دهم
در این مرحله برای لایه شکلاتی ابتدا کیک شکلاتی را روی بخارپز کتری حرارت می دهیم تا آب شود سپس کره مایع را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس بادام زمینی ها را به قطعات کوچک برش داده و روی لایه پنیری بریزید.
مرحله یازدهم
حالا مقداری از سس کارامل را روی چیزکیک بریزید و روی لایه پنیر را با شکلات آب شده بپوشانید. سپس چیزکیک را با باقیمانده سس کارامل تزیین کنید و اجازه دهید شکلات ذوب شده کمی سفت شود.
مرحله دوازدهم
بعد از اینکه شکلات کمی سفت شد، چیزکیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر چیزکیک را به اندازه های دلخواه برش داده و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.