طرز تهیه چیز کیک لقمه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک لقمه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لقمه چیزکیک
چیزکیک گاز گرفته یکی از کاپ کیک های خوش طعم و لذیذ است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافت آن بسیار سبک و لطیف است و می توانید از چیزکیک به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیزکیک لقمه ای با سایت آموزشی همراه باشید.
مواد لازم برای کراست بیسکویت | |
بیسکویت خرد شده پتی پور | 180 گرم |
کره ذوب شده و خنک شده | 100 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر | |
پنیر ماسکارپونه | 200 گرم |
کرم رنگ | 300 گرم |
شیر نر | نصف فنجان |
شکر پودر شده | 3 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 4 قاشق چایخوری |
وانیل | کافی |
مواد لازم برای تهیه مارمالاد توت فرنگی | |
پوره توت فرنگی | 100 گرم |
قند | 80 گرم |
مواد لازم برای تزیین | |
مارمالاد توت فرنگی | کافی |
کرم نیلوفر آبی | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات تلخ ذوب شده | 30 گرم |
کوکی های Oreo | کافی |
طرز تهیه لقمه چیزکیک
مرحله 1: آماده کردن بیسکویت
برای تهیه لقمه چیزکیک ابتدا بیسکویت های پتی پور را داخل مخلوط کن ریخته و کاملا با همزن بزنید و اگر از همزن برای خرد کردن بیسکویت ها استفاده نمی کنید می توانید آنها را با همزن برقی یا دستی خرد کنید و سپس بیسکویت های پودر شده را در کاسه ای بریزید. .
مرحله 2: کره را ذوب کرده و با بیسکویت مخلوط کنید
سپس در ظرفی مقداری کره بریزید و به روش حمام آب روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و به پودر بیسکویت اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و بافت مخلوط کمی خمیری شود.
مرحله 3: قالب مافین را با کراست آماده کنید
در مرحله بعد، کپسول های کاغذی را در قالب های مافین قرار دهید و داخل 8 عدد از کپسول های کاغذی مقداری مخلوط کراست بریزید، سپس با هر وسیله ای کراست ها را داخل کپسول ها فشار دهید تا سفت و صاف و سطح آن ها صاف شود.
مرحله 4: آماده کردن پوسته شکلات
سپس مقداری پودر کاکائو را به بقیه پوست داخل کاسه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شود و پوست شکلاتی به دست آید، سپس پوست شکلات را با قاشق داخل 8 کپسول باقی مانده بریزید و دوباره فشار دهید و سفت شوند.
مرحله 5: لایه پنیر و ژلاتین را آماده کنید
سپس قالب های کاپ کیک را در یخچال قرار دهید تا کراست شکل خودش را بگیرد و بافت کاملا سفت شود، در همین حین لایه پنیر را درست کنید و در ظرفی مقداری شیر بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 6: آماده سازی پنیر خامه ای و ژلاتین
کاسه را روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید تا ذرات ژلاتین در شیر حل شود و مخلوط شفاف و یکدستی به دست آید سپس آن را کنار بگذارید سپس پنیر خامه ای را در ظرفی بریزید و سپس مقداری پودر قند به آن اضافه کنید.
مرحله 7: خامه و وانیل را به مخلوط اضافه کنید
سپس خامه قنادی را به مخلوط اضافه کنید و کمی مخلوط کنید سپس روی مخلوط کمی وانیل بریزید و با همزن دستی همه مواد را خوب هم بزنید تا بافتی یکدست و نرم به دست آید و عطر و طعم همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. . رفتن
مرحله 8: مخلوط ژلاتین و پنیر را با هم ترکیب کنید
در مرحله بعد مخلوط ژلاتین را در حالی که هنوز گرم است به مواد پنیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود و بافت خامه ای و کمی شل شود سپس مخلوط پنیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
مرحله نهم: تهیه مخلوط پنیری با بیسکویت نیلوفر آبی
سپس مواد پنیر را در چهار کاسه مختلف بریزید و یک قسمت آن را صاف و وانیل بگذارید و به قسمت دیگر یک قاشق غذاخوری کرم بیسکویت لوتوس اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شده و بافت یکدست و یکدست شود.
مرحله 10: شکلات را به مخلوط پنیر اضافه کنید
سپس مقداری شکلات را در یک کاسه کوچک بریزید و روی بن ماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کنید سپس شکلات ذوب شده را به قسمت سوم مواد پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود.
مرحله 11: آماده سازی مخلوط پنیری با کوکی های Oreo
در مرحله بعد مقداری کلوچه اوریو را با دست خرد کرده و مقداری از آنها را کاملا پودر کنید، سپس پودر کوکی و خرده های کوکی را به قسمت چهارم مواد پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شده و بافت یکدست شود.
مرحله 12: مواد مختلف پنیر را با هم مخلوط کنید
سپس آسترهای کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و روی 4 کاپ کیک با پوسته ساده مقداری پنیر خامه ای وانیلی را لوله کنید و سطح آن را صاف کنید و روی 4 کاپ کیک با پوسته ساده باقی مانده پنیر خامه ای لوتوس بریزید.
مرحله 13: مواد شکلاتی و کوکی های Oreo را اضافه کنید
سپس روی 4 کاپ کیک پر شده با کراست شکلاتی، مقداری از خامه شکلاتی بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی 4 کاپ کیک شکلاتی پر شده، خامه کوکی Oreo را بریزید و سطح را صاف کنید.
مرحله چهاردهم: درست کردن مارمالاد توت فرنگی
سپس برای تزیین کاپ کیک ها مقداری توت فرنگی را که شسته اید در ظرفی بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و کنار بگذارید و اجازه دهید مخلوط توت فرنگی یک ساعت بماند و آب توت فرنگی ها گرفته شود.
مرحله 15: مارمالاد توت فرنگی را غلیظ کنید
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید 10-15 دقیقه بجوشد تا کاملا مخلوط و غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند و به عنوان مارمالاد استفاده کنید.
مرحله 16: کیک را تزئین کنید
سپس مارمالاد توت فرنگی را روی کاپ کیک هایی که روی آن مخلوط پنیر خامه ای وانیلی ریخته اید بریزید و با خلال دندان روی آن بکشید و روی کاپ کیک هایی که روی آن از مخلوط پنیر خامه ای نیلوفر آبی پوشانده شده اند کمی کراکر نیلوفر آبی خرد کنید و برای تزئین بریزید.
مرحله 17: شکلات و بیسکویت را اضافه کنید
شکلات چیپسی یا تکه های شکلاتی خرد شده را روی کاپ کیک های پنیر خامه ای شکلاتی بریزید و تزئین کنید و روی کاپ کیک های پنیر خامه ای نیلوفر آبی را با مقداری کلوچه له شده تزیین کنید.
مرحله 18: کاپ کیک ها را در یخچال بگذارید
سپس قالب کاپ کیک را در یخچال بگذارید و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا سفت شوند و بافت آن سفت و منسجم شود، سپس آنها را از یخچال خارج کرده و به آرامی بیرون بیاورید.
مرحله 19: تهیه خامه شیرینی برای تزئین
سپس کپسول های کاغذی را با احتیاط از کاپ کیک ها خارج کرده و کاپ کیک ها را در ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری خامه شیرینی پزی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بافت آن سفت و یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را در قیف مناسب بریزید.
مرحله 20: با خامه فرم گرفته تزئین کنید
سپس روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته تزیین کنید، فقط برای کاپ کیک های شکلاتی مقداری پودر کاکائو به خامه زده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم شکلاتی به دست آید، سپس روی کاپ کیک ها را با خامه شکلاتی تزیین کنید.
مرحله 21: لقمه های چیزکیک را سرو کنید
سپس روی کاپ کیک ها را با همان موادی که داخل آن ها ریخته اید مانند مربای توت فرنگی یا خرده های کلوچه نیلوفر یا شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده و کلوچه اوریو تزئین کنید سپس کاپ کیک ها را در ظرف مناسبی بچینید. سرگرمی روز کیک ها را به صورت تکه های لقمه ای به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی های چای سرو کنید.
5
2