طرز تهیه چیز کیک لیمویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک لیمویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه چیزکیک لیمویی
چیزکیک لیمویی یکی از چیزکیک های خوش طعم و لذیذ است که از لایه های مختلفی تشکیل شده و بافت آن بسیار نرم و طعم فوق العاده ای دارد، این کیک خوشمزه و پرطرفدار را می توانید به روش های مختلف تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه چیزکیک لیمویی برای اقامت آینده با سایت آموزشی.
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر | |
پنیر ماسکارپونه | 1 بسته |
کرم رنگ | 1 بسته |
شکر پودر شده | نصف فنجان |
شیر عسل | نصف قوطی |
پودر ژلاتین | 1 و نیم قاشق غذاخوری |
آب سرد | نصف فنجان |
آبلیموی تازه | 3 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کیک اسفنجی | |
ارد | 1 فنجان سر خالی |
شکر پودر شده | 1 فنجان سر خالی |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | کافی |
آب جوش | 1/4 فنجان |
مواد لازم برای لایه ژله | |
پودر ژل شده | 1 بسته |
آب جوش | کافی |
طرز تهیه چیزکیک لیمویی
مرحله 1: زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید
برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در دو کاسه جداگانه بریزید سپس سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا گلوله و درشت و کمی پف کند.
مرحله 2: نیمی از شکر را به سفیده ها اضافه کنید
سپس نصف مقدار شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سفیده ها شکل گرفته و سفت و غلیظ شوند به طوری که جای پره های همزن روی آنها بماند و اگر کاسه را بچرخانید، نمی افتد.
مرحله 3: سفیده ها را در یخچال قرار دهید
سپس سفیدهها را در یخچال بگذارید تا پف کند و زردهها را با همزن برقی بزنید تا لخته و یکدست شود، سپس نصف باقیمانده شکر را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. ..
مرحله 4: وانیل و آب جوش را به زرده تخم مرغ اضافه کنید
وقتی مخلوط خامه ای، یکدست و کشدار شد، کمی وانیل به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل به مواد نفوذ کند و بوی تخم مرغ ها گرفته شود، سپس روی مخلوط کمی آب جوش بریزید و سریع مخلوط کنید.
مرحله 5: سفیده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید
وقتی مخلوط خامه ای، کشدار و یکدست شد، سفیده های زده شده را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، مراقب باشید وقتی سفیده ها را اضافه می کنید زیاد مخلوط نشوید، چون پف خود را از دست می دهند. .
مرحله ششم: آرد و بیکینگ پودر را آماده و اضافه می کنیم
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط کرده و با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به حالت خمیر درآیید. گهگاه برای مخلوط کردن
مرحله هفتم: مایه کیک را در قالب بریزید
سپس کف قالب یا سینی را با روغن یا کره چرب کنید و کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید و سپس خمیر را داخل قالب بریزید و سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را تنظیم کنید. تا 180 درجه سانتیگراد.
مرحله هشتم: کیک را در فر بپزید
سپس اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود، 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک از بین می رود و سپس به دلیل اینکه دمای فرهای مختلف بالاست. متفاوت است، سعی کنید کیک را با خلال دندان بپزید.
مرحله نهم: تست کیک را با سیخ چوبی بپزید
برای تست یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید اگر هیچ کدام از مخلوط کیک به آن نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است. سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله 10: کیک را از قالب خارج کنید
سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب خارج کنید و سپس قالب را برگردانید تا کل کیک از قالب خارج شود و سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود و در این فاصله مواد را آماده کنید. برای لایه دوم یا لایه پنیر.
مرحله یازدهم: لایه پنیر را آماده کنید
سپس در ظرفی مقداری پنیر ماسکارپونه بریزید و سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و پودر قند را به مواد بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط نرم و کشدار شود.
مرحله 12: شیر عسلی را اضافه کنید
سپس مقداری شیر عسل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شیر عسل کاملاً جذب شود و یکدست شوند سپس مقداری پودر ژلاتین را در ظرف کوچکی ریخته و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله 13: ژلاتین را حل کنید
در مرحله بعد ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود و مخلوط شفاف و یکدست شود سپس مخلوط ژلاتین را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدست و یکدستی به دست آید.
مرحله 14: آب لیمو را اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری آب لیموترش تازه به مخلوط پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا بافتی صاف و یکدست به دست آید، سپس کاسه همزن را کنار بگذارید، سپس کیک اسفنجی را با چاقو به اندازه دلخواه برش دهید.
مرحله 15: آماده کردن کیک
سپس طلق را به اندازه دلخواه برش دهید تا کل کیک را بپوشاند و دور برش کیک بچینید و با چسب بچسبانید تا ثابت شود و وقتی مواد پنیری را روی کیک می ریزید تکان نخورد.
مرحله شانزدهم: با تکه های لیمو تزئین کنید
در مرحله بعد چند عدد لیمو را شسته و به صورت ورقه های نازک برش دهید سپس برش های لیمو را به صورت ایستاده روی کیک و دور طلق بچینید و در آخر مایه کیک را در قیف مناسب بریزید و به آرامی طلق ها را با آن پر کنید.
مرحله هفدهم: چیزکیک را در یخچال قرار دهید
اگر قیف ندارید نیازی به استفاده از قیف نیست فقط برای تمیزی و راحتی استفاده می شود سپس کیک را با پنیر روی آن در یخچال قرار دهید تا پوسته پنیر جای خود را بگیرد و کاملا ببندد. محکم و منسجم
مرحله 18: تهیه پودر ژله
در همین حین، مقداری پودر ژله با طعم دلخواه خود را در ظرفی بریزید و یک فنجان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید.
مرحله 19: ژله آبکش را روی چیزکیک اضافه کنید
وقتی ذرات پودر ژله در آب حل شد و مایع شفاف و یکدستی به وجود آمد، ظرف را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد و کمی خنک شود، سپس کیک را از یخچال خارج کرده و مایع ژله را روی آن بریزید. لایه پنیر را بپوشانید
مرحله 20: لایه ژله را در یخچال تقویت کنید
سپس قالب چیزکیک را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله روی آن بسته شود و سفت و غلیظ شود بعد از حدود دو ساعت چیزکیک آماده است و لایه ژله ای خود را به دست می آورد سپس چیزکیک را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله 21: تزئین نهایی چیزکیک
سپس تالوکا را به آرامی دور چیزکیک را باز کرده و کنار بگذارید، سپس می توانید روی چیزکیک را با مقداری پودر پسته، گردوی خرد شده، پودر نارگیل، چند برش لیموی تازه و تکه های شکلاتی به سلیقه خود تزئین کنید.
مرحله 22: کیک پنیر را سرو کنید
سپس چیزکیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس چیزکیک لیمویی را به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی در کنار سایر دسرها و شیرینی ها و چای یا قهوه سرو کنید.
5
2