آشپزی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک نیویورکی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی

چیزکیک نیویورک یکی از کیک های سه لایه خوشمزه و لذیذ آمریکایی با طعم های متنوع و بسیار جذاب می باشد.چیزکیک نیویورک بافتی سبک و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب و شیک می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک پنیر نیویورکی
بیسکویت نیلوفر آبی یا بیسکویت دیگر به دلخواه 2 فنجان
کره ذوب شده 5 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 800 گرم
کرم رنگ 1 فنجان
قند 1 و 2.1 فنجان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 4 عدد
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی

مرحله اول

به طرز تهیه کیک پنیر نیویورکی ابتدا بیسکویت های نیلوفر آبی را در مخلوط کن یا آسیاب بریزید و آنها را کاملا چرخ کنید، سپس بیسکویت ها را الک کنید تا قوام یکدست شود و هنگام برش کیک خرد نشود، سپس بیسکویت های الک شده را دوباره داخل میکسر بریزید.

مرحله دوم

بعد در ظرف کوچکی مقداری کره بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود سپس کره آب شده را به بیسکویت ها اضافه کنید و با همزن یا همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سطح سوم

سپس بیسکویت ها را کف قالب گرد ریخته و کمی فشار دهید سپس با وسیله ای مانند فنجان سطح بیسکویت ها را فشار داده و صاف کنید و سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید. 180 درجه سانتیگراد.

مرحله چهارم

سپس اجازه دهید بیسکویت ها به مدت 5-6 دقیقه در فر بپزند و سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و در همین حین برای تهیه مواد میانی پنیر ماسکارپونه را در ظرفی بریزید و مخلوط الکتریکی .

مرحله پنجم

وقتی بافت پنیر نرم و یکدست شد شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس خامه را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید سپس کمی وانیل اضافه کنید. به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی عطر وانیل به مواد نفوذ کرد، یک عدد لیموترش تازه را پوست گرفته و برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، سپس مقداری نشاسته ذرت به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله هفتم

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط مواد اضافه کنید، پس از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن برقی تا زمانی که کاملا با مواد مخلوط و یکدست شود، سپس مخلوط مواد را به شکل لایه اول بریزید و صاف کنید. انجام شده.

مرحله هشتم

سپس قالب کمربندی را در قالب بزرگتر قرار دهید و قالب بزرگتر را در سینی فر قرار دهید سپس مقداری آب داخل سینی بریزید و سینی را با قالب ها در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از پخت کیک فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز بگذارید و بگذارید کیک یک ساعت در فر بماند سپس در یخچال قرار دهید.

مرحله دهم

سپس کیک را به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید و کاملا سفت و سفت شود سپس آن را از یخچال خارج کرده و با چاقو کیک را از قالب خارج کرده و به آرامی آن را خارج کرده و در ظرفی قرار دهید. اجازه دهید.

مرحله یازدهم

سپس مقداری خامه بیسکویت نیلوفر آبی روی کیک بریزید و با کفگیر روی سطح کیک را صاف کنید تا تمام قسمت های آن با خامه بپوشد سپس با سلیقه و سلیقه خود می توانید با مقداری پودر پسته و گردوی خرد شده تزئین کنید.

مرحله دوازدهم

سپس دایره های موز و توت فرنگی را روی کیک چیده و با چاقوی تیز آغشته به آب داغ، چیزکیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید، سپس چیزکیک نیویورکی را با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا