طرز تهیه چیکن برگر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیکن برگر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه همبرگر مرغ
برگر مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده رستورانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه همبرگر مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 800 گرم |
پیتزا با پنیر | 6 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 6 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 قطعه |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر، نمک و فلفل | کافی |
پنیر گودا | کافی |
نان برگر | کافی |
طرز تهیه همبرگر مرغ
مرحله اول
برای تهیه یک همبرگر مرغ خوشمزه و آسان ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
مرحله دوم
حالا پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده کنید، سپس پیاز رنده شده را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز رنده شده را داخل کاسه سینه مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد سوخاری را به همراه پنیر پیتزا، سس خردل، پودر سیر، نمک و فلفل داخل مخلوط مرغ بریزید سپس مخلوط کنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. مراقب باشید که مواد را زیاد مخلوط نکنید.
مرحله چهارم
ورز دادن زیاد باعث سفت شدن همبرگر می شود. حالا داخل قالب برگر را با کیسه فریزر بپوشانید، سپس کیسه فریزر را با کمی روغن چرب کنید و مقداری از مواد برگر را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق برگر را فشار دهید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله با کیسه فریزر برگرها را از قالب خارج می کنیم سپس با کیسه فریزر روی همبرگرها را می پوشانیم. سپس همبرگرها را به همین ترتیب شکل می دهیم سپس با کیسه فریزر می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.
مرحله ششم
حالا برگرها را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت همبرگرها را از یخچال بیرون می آوریم و سپس قالب گریل را روی دمای متوسط قرار می دهیم و با کمی روغن روی آن می مالیم و می گذاریم داغ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله همبرگرها را از کیسه فریزر خارج می کنیم سپس در قالب گریل می گذاریم و اجازه می دهیم هر طرف برگر به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزد. اگر از تابه معمولی برای سرخ کردن همبرگر استفاده می کنید توجه کنید.
مرحله هشتم
قبل از سرخ کردن، وسط همبرگر را با قاشق فشار دهید تا برگرها در هنگام سرخ شدن پف نکنند. سپس وقتی یک طرف برگر پخته شد، آن را برمی گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر همبرگر هم بپزد. حالا یک تکه پنیر گودا روی همبرگر می گذاریم.
مرحله نهم
در این مرحله می گذاریم برگر سرخ شده و پنیر گودا آب شود. بعد نان برگر را از وسط نصف می کنیم سپس سس مورد نظر را روی نان می مالیم و با پشت قاشق سس را روی نان می مالیم.
مرحله دهم
در آخر هم برگرهای مرغ را داخل نان می ریزیم و تزیینات دلخواه مانند گوجه فرنگی، کاهو، پیاز، قارچ سرخ شده و ترشی را می چینیم. سرگرمی روز این مرغ برگر خوشمزه را با سس دلخواه شما سرو می کنیم. نوش جان.
5
2