آشپزی

طرز تهیه چیکن ماسالا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیکن ماسالا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ماسالای مرغ

ماسالای مرغ یکی از انواع غذاهای لذیذ، خوش طعم و دلچسب است که طعم متفاوتی نسبت به مرغ دارد، این غذای خوشمزه که بسیار راحت تهیه می شود برای پذیرایی و مهمانی مناسب است. ماسالای مرغ را می توانید به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه ماسالای مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه مرغ کامل 2 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 4 تا 5 عدد
سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
تکه های فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 شیشه مربا
فشار دادن 2 عدد
ادویه ماسالا 1 و نیم قاشق غذاخوری
ماست 1 فنجان
فلفل سبز تند 2 عدد
کرم رنگ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
گردو خرد شده برای تزئین
برنج به تعداد افراد
زعفران آب پز غلیظ برای تزیین برنج کافی
برش های پسته برای تزیین برنج 1 قاشق غذاخوری
زرشک کبابی برای تزیین برنج کافی

طرز تهیه ماسالای مرغ

مرحله 1: سینه های مرغ را بشویید و برش دهید

ابتدا سینه مرغ را بشویید و خشک کنید و به صورت مکعبی متوسط ​​برش دهید، می توانید به سلیقه خود از پای مرغ هم استفاده کنید، استخوان ران را جدا کرده و گوشت را به دلخواه به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله 2: برش های مرغ را در تابه سرخ کنید

در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن ذوب و داغ شود، سپس سینه های مرغ را در تابه بریزید، سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند، وقتی یک طرف مرغ ها طلایی شد، آنها را برگردانید. و طرف دیگر مرغ ها را بپزید

مرحله 3: پیاز را پوست گرفته و خرد کنید

دقت کنید که تمام قسمت های مرغ ها به یک اندازه سرخ شده باشند.پس از آماده شدن مرغ ها آنها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید.سپس پیاز را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید سپس در همان ماهیتابه سرخ شده را بریزید. جوجه.

مرحله چهارم: روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز را داخل آن بریزید

اگر در ماهیتابه مقداری کره ذوب شده برای سرخ کردن پیاز وجود دارد، نیازی به اضافه کردن کره یا روغن بیشتر نیست، اما اگر مقدار آن کافی نیست، کمی کره یا روغن در تابه بریزید و اجازه دهید کره ذوب شود و داغ شود. روی حرارت ملایم، پیاز را اضافه کنید و در تابه بریزید.

مرحله 5: پیاز و پوره گوجه فرنگی را در تابه سرخ کنید

سپس پیاز را در تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس گوجه فرنگی های شسته و ریز رنده شده و کاملا پوره شده را در تابه بریزید و با بقیه محصولات تفت دهید و هم بزنید تا آب گرفته و طعم دار شوند. غذای عالی.

مرحله ششم: سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید

برای پوره کردن گوجه فرنگی می توانید از غذاساز یا همزن استفاده کنید و آن را کاملا پوره کنید و بعد از تفت دادن گوجه فرنگی ها، چند حبه سیر را پوست بگیرید و روی رنده ریز رنده کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر را در بقیه مواد پخش کنید.

مرحله هفتم: رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید

سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید، تفت دهید تا بوی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن در تابه روشن شود، سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، فلفل قرمز و پودر زنجبیل است را اضافه کنید. ماهیتابه و سرخ کنید.

مرحله هشتم: بقیه ادویه ها را چرخ کرده و تفت دهید

سپس بقیه ادویه ها را که شامل پودر گشنیز، هل و ادویه ماسالا می باشد در تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و به خورد همه مواد داخل تابه برود. یا مقدار ادویه ها را به سلیقه خود کم کنید.بیشتر بریزید

مرحله نهم: ماست را اضافه کنید و مرغ سرخ شده را داخل تابه بریزید

سپس مقداری ماست تغلیظ شده به مواد سس داخل ماهیتابه اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، ماست و سس هم دما شوند، عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود، سپس مرغ های پخته شده را اضافه کنید. داخل تابه ریخته و با مواد سس مخلوط می کنیم.

مرحله 10: آب و فلفل سبز را به مواد اضافه کنید

سپس روی همه مواد مقداری آب بریزید، با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید مقداری فلفل سبز را نیز تمیز کنید و برش بزنید و به مواد اضافه کنید، طعم این غذا باید تند باشد اما فلفل را کمتر می توانید اضافه کنید. با توجه به سلیقه و سلیقه شما..

مرحله یازدهم: مرغ ها را بپزید و خامه را به مواد اضافه کنید

سپس در قابلمه را ببندید، یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه دهید مرغ ها خوب بپزند و قوام آنها نرم شود، در صورت تمایل در اواخر پخت درب ظرف را بردارید سپس کمی خامه به مواد اضافه کنید. و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. با هم مخلوط کنید.

مرحله 12: پختن مرغ های خامه ای

سپس دوباره در قابلمه را ببندید، اجازه دهید 5 دقیقه دیگر با هم بپزد، عطر و طعم خامه کاملا با مواد مخلوط می شود، سپس قابلمه ماسالای مرغ را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. دمای اتاق از حرارت اولیه کاهش می یابد.

مرحله 13: ماسالای مرغ را تزئین کنید

سپس ماسالای مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعناع، ​​ریحان و شوید تازه تزیین کنید، همچنین می توانید بنا به سلیقه و سلیقه خود از گردوی آسیاب شده برای تزیین استفاده کنید.

مرحله چهاردهم: برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس در ظرف مناسبی برنجی را که پختید همزمان با ماسالای مرغ بریزید و آماده است با زعفران آب پز غلیظ و خلال پسته تزیین کنید و برای تزیین برنج از زرشک کبابی هم استفاده کنید پذیرایی و مهمانی با سالاد ، ترشی، دارچین و مخلفات.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا