طرز تهیه چیکن کوردن بلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/chicken-kordon-bleu-600x470.jpg)
طرز تهیه کوردن بلو مرغ
Chicken Cordon Bleu یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه است که با مواد ساده تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه Chicken Cordon Bleu را ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مرغ کوردن بلو |
|
سینه مرغ | 400 گرم |
ژامبون | 2 برگ |
پنیر چدار | 4 برگ |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و پاپریکا | کافی |
مواد لازم برای سرخ کردن |
|
یک تخم مرغ | 2 عدد |
آرد گندم | 4 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | کافی |
نمک، فلفل و پاپریکا | کافی |
طرز تهیه کوردن بلو مرغ
مرحله اول
برای تهیه مرغ کوردون بلو خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را از وسط نصف می کنیم تا باز نشود تا بافت آن نازک شود سپس سینه مرغ را با گوشت کوب می زنیم تا پهن شود. مراقب باشید مرغ را پاره نکنید.
مرحله دوم
حالا سطح کار را با سلفون بپوشانید سپس سینه های مرغ را روی آن قرار دهید. سپس آبلیموی تازه و سس خردل را به همراه مقداری نمک و فلفل و پاپریکا روی سینه های مرغ ریخته و ماساژ می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله روی سینه مرغ یک ورقه ژامبون می گذاریم و روی آن را با پنیر چدار می پوشانیم سپس یک ورقه ژامبون دیگر روی پنیر می گذاریم. حالا سینه های مرغ را محکم بپیچید و سپس داخل سلفون بپیچید.
مرحله چهارم
دقت کنید سلفون را طوری بپیچید که هوا وارد نشود. حالا سینه مرغ را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله پنجم
سپس کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به تخم مرغ اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا ساختار تخم مرغ از انعقاد خارج شود. ابتدا نان ها را داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم و گرد می کنیم تا سطح نان ها با تخم مرغ آغشته شود.
مرحله ششم
حالا نان ها را در ظرفی با آرد سفید می چینیم و گرد می کنیم تا سطح نان ها را بپوشاند. سپس نان ها را در ظرف حاوی تخم مرغ ها قرار دهید، سپس آن ها را بیرون بیاورید و در ظرف آرد سوخاری بغلتانید.
مرحله هفتم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن مایع را به اندازه ای که رول ها در آن غوطه ور بماند اضافه می کنیم. حالا بگذارید روغن خوب داغ شود سپس رول را داخل روغن بیندازید.
صحنه هشم
سپس رول ها را می گذاریم سرخ شده و کاملا بپزند، سپس از قابلمه خارج می کنیم و روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر با سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان.