آشپزی

طرز تهیه ژله بطری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ژله بطری

ژله بطری یکی از انواع ژله های خوشمزه و جذاب است که به جای قالب می توان از آن برای فرم دادن به ژله ها استفاده کرد.ژله بطری از چند لایه ژله با رنگ ها و طعم های مختلف به دلخواه درست می شود.این ژله شیک و جذاب بسیار آسان است. و سریع. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه ژله بطری، به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ژله با رنگ و طعم دلخواه از هر کدام 1 بسته
آب جوش برای هر بسته ژله 1 فنجان
برای هر بسته ژله شیر نصف فنجان
یک بطری با شکل و اندازه مناسب 1 قطعه

طرز تهیه ژله بطری

مرحله 1: انتخاب و تهیه پودر ژله

ابتدا 4 نوع پودر ژله را با رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید سپس در 4 ظرف مختلف بریزید سپس روی هر کدام یک فنجان آب جوش بریزید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، بافت ژله مخلوط باید یکنواخت و صاف باشد..

مرحله 2: استفاده از رنگ های مختلف برای زیبایی

بهتر است از پودر ژله با رنگ های مختلف استفاده کنید تا در انتها حالت زیباتری پیدا کند، بعد از اینکه پودر ژله کاملا با آب مخلوط شد تا بافت ژله شفاف تر شود، می توانید ظرف ژله را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید. .

مرحله 3: شیر را به مخلوط ژله اضافه کنید

سپس مخلوط ژله را با قاشق هم بزنید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود و بافت مخلوط ژله شفاف شود و بعد از اینکه ژله ها کمی به دمای محیط رسیدند به هر کدام کمی شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شده است

مرحله 4: انتخاب شکل و برش بطری

سپس بطری مورد نظر خود را به عنوان الگو انتخاب کنید. می توانید از یک بطری روغن مایع استفاده کنید، سپس یک سطح را به صورت افقی ببرید و آن را از قوطی جدا کنید. از آنجایی که بطری روغن سطح صافی دارد، به راحتی می توانید آن را در یخچال قرار دهید. .

مرحله 5: داخل قوطی را کره بمالید

سپس بطری را به صورت افقی روی سطح قرار دهید سپس داخل آن را با روغن مایع کاملا آغشته کنید، اگر قوطی را خوب بپوشانید، زمانی که ژله سفت شد و خواستید آن را از قالب خارج کنید، ژله به راحتی برمی گردد و از داخل آن خارج می شود. قالب

مرحله ششم: لایه اول ژله را در یخچال قرار دهید

سپس یکی از مخلوط ژله را داخل جعبه بریزید و سپس جعبه کره را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت بگذارید بماند و لایه اول ژله نیمه بسته باشد تا فقط کمی نگه دارد نه ژله. خیلی سفت است، زیرا بافت دسر خراب می شود.

مرحله هفتم: به زمان نگهداری ژله در یخچال توجه کنید

اگر ژله کمتر از این مدت زمانی که می خواهید کیک دوم را بریزید در یخچال بماند، ژله ها به هم چسبیده و حالت خود را از دست می دهند.

مرحله هشتم: لایه های بعدی را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید

بعد از نیم ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و لایه دوم را با قاشق روی لایه اول میریزیم و دوباره قالب را داخل یخچال قرار میدهیم و میگذاریم نیم ساعت بماند و لایه دوم نیمه بسته شود سپس تقریباً شکل خود را گرفته است از یخچال خارج کنید.

مرحله نهم: لایه های ژله را تمام کرده و نهایی کنید

سپس لایه سوم ژله را به آرامی روی آن در جعبه بریزید و مجدداً به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا این لایه نیز نیمه بسته شود، سپس لایه چهارم را در جعبه بریزید و جعبه را در یخچال بگذارید. 3 تا 4 ساعت بگذارید تا ژله ها کاملا مخلوط شوند.

مرحله دهم: ژله را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده کنید

وقتی ژله ها یکدست شد و لایه ها چسبید قالب را از یخچال خارج کرده و روی سطحی قرار می دهیم سپس سر و ته قالب را برش می دهیم و ظرفی را با آب سرد خیس می کنیم و قالب ژله را برمی گردانیم. ظرف را تا زمانی که کاملاً پوشانده شود

مرحله یازدهم: بطری ژله را تزئین کرده و سرو کنید

سپس بطری ژله را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از این دسر شیک و جذاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند حلقه موز و توت فرنگی تزئین کنید سپس همراه با دسرهای دیگر و انواع دارچین سرو کنید. تزئین می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا