آشپزی

طرز تهیه کاسه گوشت و سبزیجات با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاسه گوشت و سبزیجات را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاسه گوشت و سبزیجات

کاسه گوشت و سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسه گوشت و سبزیجات را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم
آرد سوخاری 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
سیر 2 قرص
فلفل 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، فلفل سیاه و نمک هر کدام 1 قاشق غذاخوری
مواد میانی
سیب زمینیها 3 عدد
هویج 2 عدد
نخود سبز 1 فنجان
پیاز 1 قطعه
کره 1 قاشق غذاخوری
فلفل یک پیمانه فلفل سیاه
نمک 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1.5 فنجان
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه کاسه گوشت و سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه یک کاسه خوشمزه از گوشت و سبزیجات ابتدا سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید سپس بشویید و ریز خرد کنید. حالا سیب زمینی و هویج را در یک قابلمه آب بریزید.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و بگذارید سبزیجات کاملا بپزند سپس نخودها را در قابلمه ای جداگانه قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی آتش بگذارید و بگذارید کاملا بپزد.

سطح سوم

در این مرحله پیاز و سیر را ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس همراه با گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی قرار می دهیم. حالا تخم مرغ و آرد سوخاری را به کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس نمک را به همراه فلفل قرمز، فلفل و فلفل سیاه اضافه کنید، سپس خوب ورز دهید تا مواد ترکیب و چسبندگی لازم را پیدا کنند. حالا سیب زمینی و هویج و نخود پخته شده را در آبکش می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به سراغ تهیه مواد میانی می رویم، برای این کار پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه پر روغن می گذاریم، سپس تابه را روی اجاق می گذاریم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و نرم شود.

مرحله ششم

حالا سبزی های پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و بعد از اینکه کمی سرخ شدند تابه را از روی حرارت بردارید. سپس فر را با دمای 200 درجه روشن می کنیم.

مرحله هفتم

حالا می گذاریم فر کاملا داغ شود سپس به اندازه یک نارنگی متوسط ​​از گوشت جدا می کنیم و به شکل ظرف در می آوریم. سپس در تابه ای که با روغن مایع آغشته کرده ایم می گذاریم.

مرحله هشتم

سپس کاسه های گوشت را با مواد میانی پر می کنیم و به تهیه سس می پردازیم. برای این کار پوره گوجه فرنگی را با آب جوش و روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله نهم

حالا مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از هم زدن سس را در قالب فر بریزید. توجه داشته باشید که سس را نباید روی کاسه های گوشت ریخت. سپس سینی را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید.

مرحله دهم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کوفته ها به مدت 45 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت کاغذ پخت را از سینی جدا کرده و مقداری پنیر پیتزا روی کاسه ها بریزید.

مرحله یازدهم

سپس قالب را دوباره در فر قرار می دهیم و می گذاریم پنیر پیتزا آب شود و در صورت تمایل روی آن طلایی و خوشرنگ شود. در آخر کاسه های گوشت و سبزیجات را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا