آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک ماربل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک ماربل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاپ کیک مرمری

کاپ کیک مرمری یکی از کاپ کیک های خوشمزه و لذیذ است که به آن کاپ کیک گورخری نیز می گویند و از ترکیب لایه های وانیلی و شکلاتی تشکیل شده است، کاپ کیک مرمری آسان و سریع درست می شود و بافت آن بسیار سبک و پف دار است. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک مرمری با سایت آموزش همراه باشید.

مواد لازم برای کاپ کیک مرمری
ارد 2 فنجان و 2 قاشق غذاخوری
قند 1 و 4.1 فنجان
کره 3.4 فنجان
شیر نر 1 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک مرمری

مرحله 1: تخم مرغ ها را آماده کرده و هم بزنید

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و حجمشان زیاد شود و یکدست شوند سپس کمی شکر به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله 2: وانیل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید

وقتی بافت مخلوط غلیظ و روشن شد و رنگ آن روشن شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل از مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود و بافت مخلوط یکنواخت شود. ، کرمی و الاستیک.

مرحله 3: شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید

بعد شیری که به دمای محیط رسیده را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس کره مایع را روی مخلوط مواد ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند و بافت نرم شود. و نرم شوند

مرحله 4: آرد و بکینگ پودر را با مخلوط مخلوط کنید

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله 5: مخمر را جدا کرده و کاکائو را اضافه کنید

وقتی بافت مواد کاملا یکدست و یکدست شد و آرد داخل آن گلوله نشد، مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری پودر کاکائو به یک قسمت اضافه کنید و مخلوط کنید تا پودر کاکائو کاملا با مواد مخلوط شود و بافت یکدستی پیدا کند. تشکیل شده است .بودن

مرحله 6: خمیر را برای آستر کیک آماده کنید

2 قاشق غذاخوری آرد را به قسمت دیگر مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت کمی یکدست شود سپس کپسول ها را در قالب های مافین قرار دهید یا از قالب های کاغذی کاپ کیک استفاده کنید و ابتدا یک قاشق پودر کاکائو را داخل کپسول ها بریزید. .

نکته: توضیح اضافه کردن آرد به مخلوط

دو قاشق غذاخوری آرد اضافه به این دلیل است که وزن مواد ساده با مواد کاکائو برابری می کند و مواد کاکائو ته نمی گیرند.

مرحله هفتم: لایه های مواد را در شکل ها بچینید

سپس با قاشق در مخلوط ساده بریزید و لایه به لایه ادامه دهید تا دو سوم کاپ کیک ها پر شود، مواظب باشید بیش از دو سوم قالب پر نشود چون خیلی پف می کند و در حین پخت کیک داخل قالب می افتد. بیرون

مرحله هشتم: کاپ کیک ها را در فر بپزید

سپس قالب کپسول را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کاپ کیک ها به مدت 15 تا 20 دقیقه کاملا بپزند تا کناره های کاپ کیک ها طلایی شوند.

مرحله 9: یک شکل گنبدی برای کاپ کیک ها ایجاد کنید

اگر می خواهید سطح کاپ کیک ها گنبدی شکل باشد ابتدا عنصر رویی را روشن کنید یا به مدت 4 دقیقه گریل کنید تا سطح آن پف کرده و طلایی شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از پخت کامل کیک ها سطح پخت آن ها را تست کنید. .

مرحله 10: تست پخت کیک کوچک

سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر چیزی به کیک نچسبید کیک آماده و کاملا پخته است سپس قالب های کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند. .

مرحله یازدهم: کاپ کیک ها را تزئین کرده و سرو کنید

سپس اسفنج ها را از قالب خارج کنید و به دلخواه روی آنها را با کمی عسل و شکلات آب شده بمالید و روی آنها را با پودر پسته، نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا شکلات چیپسی بپوشانید و روی آنها را تزئین کنید. سرگرمی روز کاپ کیک های مرمری را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک صبحانه ساده، مقوی و خوشمزه همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا