طرز تهیه کاپ کیک ماربل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک ماربل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کاپ کیک مرمری
کاپ کیک مرمری یکی از کاپ کیک های خوشمزه و لذیذ است که به آن کاپ کیک گورخری نیز می گویند و از ترکیب لایه های وانیلی و شکلاتی تشکیل شده است، کاپ کیک مرمری آسان و سریع درست می شود و بافت آن بسیار سبک و پف دار است. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک مرمری با سایت آموزش همراه باشید.
مواد لازم برای کاپ کیک مرمری | |
ارد | 2 فنجان و 2 قاشق غذاخوری |
قند | 1 و 4.1 فنجان |
کره | 3.4 فنجان |
شیر نر | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کاپ کیک مرمری
مرحله 1: تخم مرغ ها را آماده کرده و هم بزنید
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و حجمشان زیاد شود و یکدست شوند سپس کمی شکر به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله 2: وانیل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
وقتی بافت مخلوط غلیظ و روشن شد و رنگ آن روشن شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل از مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود و بافت مخلوط یکنواخت شود. ، کرمی و الاستیک.
مرحله 3: شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید
بعد شیری که به دمای محیط رسیده را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس کره مایع را روی مخلوط مواد ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند و بافت نرم شود. و نرم شوند
مرحله 4: آرد و بکینگ پودر را با مخلوط مخلوط کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 5: مخمر را جدا کرده و کاکائو را اضافه کنید
وقتی بافت مواد کاملا یکدست و یکدست شد و آرد داخل آن گلوله نشد، مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری پودر کاکائو به یک قسمت اضافه کنید و مخلوط کنید تا پودر کاکائو کاملا با مواد مخلوط شود و بافت یکدستی پیدا کند. تشکیل شده است .بودن
مرحله 6: خمیر را برای آستر کیک آماده کنید
2 قاشق غذاخوری آرد را به قسمت دیگر مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت کمی یکدست شود سپس کپسول ها را در قالب های مافین قرار دهید یا از قالب های کاغذی کاپ کیک استفاده کنید و ابتدا یک قاشق پودر کاکائو را داخل کپسول ها بریزید. .
نکته: توضیح اضافه کردن آرد به مخلوط
دو قاشق غذاخوری آرد اضافه به این دلیل است که وزن مواد ساده با مواد کاکائو برابری می کند و مواد کاکائو ته نمی گیرند.
مرحله هفتم: لایه های مواد را در شکل ها بچینید
سپس با قاشق در مخلوط ساده بریزید و لایه به لایه ادامه دهید تا دو سوم کاپ کیک ها پر شود، مواظب باشید بیش از دو سوم قالب پر نشود چون خیلی پف می کند و در حین پخت کیک داخل قالب می افتد. بیرون
مرحله هشتم: کاپ کیک ها را در فر بپزید
سپس قالب کپسول را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کاپ کیک ها به مدت 15 تا 20 دقیقه کاملا بپزند تا کناره های کاپ کیک ها طلایی شوند.
مرحله 9: یک شکل گنبدی برای کاپ کیک ها ایجاد کنید
اگر می خواهید سطح کاپ کیک ها گنبدی شکل باشد ابتدا عنصر رویی را روشن کنید یا به مدت 4 دقیقه گریل کنید تا سطح آن پف کرده و طلایی شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از پخت کامل کیک ها سطح پخت آن ها را تست کنید. .
مرحله 10: تست پخت کیک کوچک
سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و اگر چیزی به کیک نچسبید کیک آماده و کاملا پخته است سپس قالب های کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند. .
مرحله یازدهم: کاپ کیک ها را تزئین کرده و سرو کنید
سپس اسفنج ها را از قالب خارج کنید و به دلخواه روی آنها را با کمی عسل و شکلات آب شده بمالید و روی آنها را با پودر پسته، نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا شکلات چیپسی بپوشانید و روی آنها را تزئین کنید. سرگرمی روز کاپ کیک های مرمری را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک صبحانه ساده، مقوی و خوشمزه همراه با چای سرو کنید.
5
2