طرز تهیه کاپ کیک موکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک موکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کاپ کیک موکا
کاپ کیک موکا یکی از انواع کاپ کیک های خوشمزه و ساده است که بافتی سبک و لطیف دارد و به روش های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می شود.می توانید از کاپ کیک موکا به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کاپ کیک موکا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 200 گرم |
شکر پودر شده | 170 گرم |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
آب جوش | نصف فنجان |
پودر خمیرمایه | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کاپ کیک موکا
مرحله اول: زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و با همزن بزنید
ابتدا زرده ها و سفیده ها را جدا کرده و در دو کاسه جدا می ریزیم سپس زرده ها را با همزن می زنیم تا منسجم شود و بافت یکنواختی پیدا کند سپس دو سوم مقدار شکر را به آنها اضافه می کنیم.
مرحله 2: زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و وانیل را اضافه کنید
زرده و شکر را با همزن میزنیم تا بافت کرمی و کشدار شود سپس کمی وانیل به زرده ها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا عطر وانیل به مواد و بوی تخم مرغ ها داخل مخلوط شود.
مرحله سوم: مخلوط کاکائو و نسکافه را آماده کنید
سپس در ظرفی مقداری پودر کاکائو و مقداری نسکافه بریزید سپس آب جوش را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شده و مخلوط شوند سپس مخلوط را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله چهارم: سفیده های تخم مرغ را با شکر فرم دهید
سپس بقیه شکر را به سفیده اضافه کرده و هم میزنیم تا سفیده خوب فرم بگیرد و سفت و چسبناک شود تا جای چاقوها روی آن بماند و اگر کاسه را برگردانید حجم آن دو برابر نشود. .
مرحله 5: آرد و بکینگ پودر را آماده کرده و الک کنید
سپس آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک شود و سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و دوباره ترکیب آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم تا مواد کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، بهتر است از آرد سفید شیرینی استفاده کنیم.
مرحله 6: آرد را به مخلوط زرده اضافه کنید
سپس مخلوط آرد را به طور متناوب با سفیده تخم مرغ در چند مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید، بنابراین ابتدا کمی آرد به مواد زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود.
مرحله 7: آرد و سفیده تخم مرغ را با زرده مخلوط کنید
سپس مقداری از سفیده را روی زرده ها ریخته و با لیسک و به آرامی هم می زنیم تا سفیده ها ور نزند و دوباره مقداری آرد اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم و سپس مقداری سفیده را اضافه می کنیم.
مرحله 8: تکنیک ترکیب نهایی
این کار را در سه مرحله انجام دهید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست بیاید، مواظب باشید که مخلوط را زیاد مخلوط نکنید زیرا ممکن است سفیده تخم مرغ از بین برود و بعد از پخت کاپ کیک ها خوب بلند نشوند و اینطور نیست. بیا بیرون.
مرحله 9: آماده کردن تابه های پخت
بعد داخل قالب ها یا قالب های تک تک مافین ها را با روغن چرب کنید، سپس کپسول های کاغذی را داخل قالب ها قرار دهید تا ثابت شوند و تکان نخورند، سپس تا نیمه آنها را با خمیر کیک پر کنید، زیرا کیک ها پف می کنند. پخت
مرحله 10: در فر از قبل گرم شده بپزید
سپس قالب ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کاپ کیک ها به مدت 20 دقیقه در فر بپزند تا سطح آن طلایی شده و داخل کیک ها کاملا نرم شود. پخته شده
مرحله 11: پخت را تست کنید و کیک را تمام کنید
20 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون ممکن است پف کیک از هم بپاشد سپس یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کاپ کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و کار تمام است.
مرحله 12: پخت و خنک کردن کاپ کیک ها را تمام کنید
اگر سطح کاپ کیک ها طلایی نشد می توانید گریل را روشن کنید و بگذارید یک الی دو دقیقه روی حرارت گریل بپزد و سطح آن ها رنگ و طلایی شود، سپس قالب ها را از فر خارج کرده و روی حرارت قرار دهید. دمای اتاق تا زمانی که کیک ها خنک شوند.
مرحله 13: کاپ کیک ها را از تابه خارج کنید
بعد از خنک شدن کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با کمی عسل، شربت بلوکی یا شکلات آب شده بمالید و خوب پخش کنید.
مرحله چهاردهم: کاپ کیک ها را تزئین و سرو کنید
سپس روی آنها را با پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی تزیین کنید، سپس کاپ کیک های موکا را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای سرو و پذیرایی مهمانی ها سرو کنید.
5
1