آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه ای

مافین هندوانه یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شب یلدا درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاپ کیک هندوانه ای برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک تخم مرغ 2 عدد
شیر نر ⅓ لیوان
روغن مایع ⅓ لیوان
قند ⅔ لیوان
آرد شیرینی سفید 1.5 فنجان
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی سبز و قرمز کافی
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک هندوانه ای لذیذ در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

سپس می گذاریم فر کاملا داغ شود سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ ها کرمی و کشدار شود.

سطح سوم

حالا کره مایع را به کاسه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه خوب هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را در الک ریخته و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با کاردک به صورت دورانی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. سپس خمیر کیک را به دو قسمت نابرابر تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

حالا رنگ خوراکی سبز را به قسمت کوچکتر مایه و رنگ خوراکی قرمز را به قسمت بزرگتر اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا رنگ مواد کیک تغییر کند. سپس داخل قالب مافین را با کاغذ کپسولی می پوشانیم.

مرحله ششم

بعد نیمی از کاغذهای کپسول را با آیسینگ سبز پر می کنیم سپس مایه قرمز را در قیف یکبار مصرف می ریزیم و روی مایه سبز زیگزاگ می زنیم تا مواد با هم مخلوط نشوند. حالا قالب را داخل فر می گذاریم.

مرحله هفتم

حالا اجازه دهید کاپ کیک ها به مدت 20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته و پف کنند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شوند سپس در ظرف مورد نظرمان می گذاریم و با تکه های شکلات تزئین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا