طرز تهیه کاپ کیک چای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک چای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک چای
کیک چای یکی از شیرینی های خوشمزه و جشن است که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام ساخت فنجان چای به این لینک مراجعه کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کاپ کیک چای |
|
ارد | 220 گرم |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق غذاخوری |
پودر چای | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | ⅛ قاشق غذاخوری |
کره | 125 گرم |
شکر قهوهای | 100 گرم |
وانیل | ¼ قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
شیر نر | 125 میلی لیتر |
طرز تهیه کیک چای
مرحله اول
برای تهیه کیک های خوشمزه در ابتدای کار کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده تا دمای آن با دمای محیط مطابقت داشته باشد سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. .
مرحله دوم
بعد داخل قالب مافین را با کاغذ کپسولی می کشیم سپس با قلم مو کمی کره مایع روی آن ها می مالیم. حالا کره دمای اتاق را با شکر قهوه ای در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.
سطح سوم
بعد از 5 دقیقه تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام 30 ثانیه هم بزنید. با آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید، سپس کاسه را چند بار بین آنها حرکت دهید.
مرحله چهارم
حالا بیکینگ پودر را به همراه پودر چای و نمک و آرد داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس به طور متناوب با شیر به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت خمیر یکدست شود.
مرحله پنجم
سپس دو سوم کاغذهای کپسول را با خمیر کیک پر کنید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط شیرینی فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله ششم
اگر خمیر کاپ کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کاپ کیک ها کاملا پخته شده اند. در آخر فرم را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاپ کیک ها خنک شوند سپس با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.
5
2