آشپزی

طرز تهیه کباب بناب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب بناب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب بناب

کباب بناب یکی از کباب های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به کباب ساتوری نیز معروف است برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم آن. طرز تهیه کباب بناب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 500 گرم
گوشت گوساله 500 گرم
پیاز 4 عدد
نمک، فلفل قرمز و سیاه کافی

طرز تهیه کباب بناب

مرحله اول

برای تهیه کباب رستورانی در ابتدای کار گوشت گوسفند را به همراه گوشت گوساله ریز خرد کرده و در چرخ گوشت قرار می دهیم سپس در ظرف مناسبی چرخ می کنیم.

مرحله دوم

حالا پوست پیازها را جدا می کنیم سپس آنها را می شوییم و ریز خرد می کنیم. توجه داشته باشید که پیاز باید ریز خرد شود زیرا رنده شدن هسته پیاز باعث می شود پیاز آب آزاد کند و مواد کباب را شل کند.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را به همراه نمک و فلفل سیاه و قرمز به گوشت اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس روی مواد کباب را سلفون می پوشانیم سپس در یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا مواد باربیکیو را به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا ادویه ها به داخل گوشت نفوذ کنند. سپس بعد از گذشت این مدت مواد کباب را از یخچال بیرون می آوریم، سپس مقدار زیادی از آن ها را برداشته و روی سیخ می غلتانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کباب را مانند خمیر فرم دهید و روی سطح کار قرار دهید و سپس آن را پهن کنید. در مرحله بعد زغال ها را به طور یکنواخت روشن می کنیم سپس سیخ ها را روی آن ها چیده و کاملاً کباب می کنیم.

مرحله ششم

سیخ ها را هر چند دقیقه یکبار بچرخانید تا کباب یکنواخت بپزد. بعد از آماده شدن کامل کباب آن را در بشقاب مورد نظر قرار دهید و با پرتقال و جعفری و فلفل سیاه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا