طرز تهیه کباب تابه ای مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز پخت مرغ روی تابه گریل
مرغ تابه ای یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید. طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
ران و سینه مرغ بدون استخوان | 750 گرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
سیر | 2 قرص |
زنجبیل | 1 قطعه کوچک |
نمک | 1 قاشق چایخوری کامل |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
آرد نخودچی | 4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قطعه |
گشنیز یا جعفری | 1 دسته کوچک |
یک تخم مرغ | 1 عدد کوچک |
لیمو ترش | 1 قطعه |
کره و روغن | کافی |
طرز پخت مرغ روی تابه گریل
مرحله اول
من آماده می کنم گریل مخصوص تابه مرغ ابتدا مرغ را در غذاساز یا چرخ گوشت قرار می دهیم و چرخ می کنیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس فلفل و پیاز و سیر را با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آب اضافی فلفل و سیر و پیاز را جدا می کنیم سپس به کاسه مرغ اضافه می کنیم. سپس زنجبیل را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
حالا گشنیز یا جعفری را برش میزنیم سپس آبلیمو را میگیریم و صاف میکنیم. سپس جعفری خرد شده را به همراه آبلیمو، تخم مرغ، روغن زیتون و آرد نخودچی به کاسه حاوی مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس درب ظرف را سلفون می بندیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال می گذاریم تا طعم مواد به گوشت مرغ برسد.
مرحله پنجم
بعد از این مدت مخلوط کباب را از یخچال خارج کرده و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس دست ها را خیس می کنیم و هر قسمت را به شکل گرد به قطر کمتر از یک سانتی متر در می آوریم.
مرحله ششم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد سیخ ها را داخل روغن می ریزیم و می گذاریم یک طرف آن خوب سرخ شود و طلایی شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه یک طرف سیخ ها سرخ شد، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شوند. در آخر کمی روغن اضافه می کنیم و سیخ ها را چند دقیقه با روغن تفت می دهیم تا طعم آن ها لذیذتر شود و بافت آن ها نرم شود.
مرحله هشتم
برای کم کالری شدن کباب می توانیم بدون روغن هم کبابی کنیم. در آخر سیخ های آماده را در بشقاب مورد نظر بریزید سپس با برنج و مخلفات سرو کنید.