طرز تهیه کباب تابه ای مغزدار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کباب تابه ای با آجیل
اگر به دنبال دستور پخت جدید و خوشمزه هستید، طرز تهیه کباب تابه ای با آجیل را به شما پیشنهاد می کنم. این کباب با هسته پنیری خود طعم و بافت جذابی دارد. علاوه بر این در تابه بسیار راحت آماده می شود و زمان زیادی نمی برد. آن را امتحان کنید!
برای تهیه کباب گردو ابتدا سس گوجه فرنگی را درست کرده و کنار بگذارید. سپس پیاز را رنده کنید و به همراه کره و ادویه به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گوشت را به دو قسمت تقسیم می کنند، چرب می کنند و با پنیر و فلفل سیاه می ریزند و در رول می پیچند. به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس سیخ ها را در تابه تفت دهید تا طلایی و پخته شوند. سس را داغ کرده و روی سیخ ها بریزید و نوش جان کنید!
مواد اولیه برای 4 نفر | اندازه ی |
گوشت چرخ کرده گوسفند | 500 گرم |
پیاز خرد شده | 1 قطعه |
پنیر موزارلا رنده شده | کافی |
ادویه و چاشنی | اندازه ی |
کره ذوب شده | 20 گرم |
فلفل مخلوط (سبز و قرمز) | نصف قطعه |
نمک و فلفل تازه | کافی |
پودر سیر، سماق، آویشن | کافی |
مواد لازم برای سس | اندازه ی |
گوجه های خرد شده | 3 عدد |
برگ ریحان تازه | 1 بسته |
فلفل سیاه و نمک | کافی |
طرز تهیه کباب تابه ای با آجیل
مرحله 1: سس را آماده کنید
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و در تابه ای با نصف قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل مخلوط کنید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید تا گوجه فرنگی آب اضافی آن را خارج کند و سس غلیظ و خوش رنگ شود. پس از آماده شدن، سس را کنار بگذارید.
مرحله 2: آب گوشت را آماده کنید
پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. پیاز رنده شده را به همراه کره نرم شده به گوشت اضافه کنید. همه ادویه ها را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه خوب ورز دهید تا مخلوط گوشت یکدست شود. سپس مخلوط را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 3: شکل دادن به سیخ ها
بعد از یک ساعت گوشت را از یخچال خارج کرده و دوباره کمی ورز دهید. آب گوشت را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس نیمی از آن را به صورت مستطیل روی تخته آشپزخانه روغنی یا سلفون کشیده پهن کنید.
مرحله 4: مواد داخلی را اضافه کنید
فلفل های خرد شده و پنیر موزارلا را روی گوشت بچینید. اطمینان حاصل کنید که آنها چند اینچ از لبه ها فاصله دارند.
مرحله 5: کباب را گرد کنید
قیمه گوشت را به آرامی از سمتی که مواد گذاشته اید رول کنید. از سلفون یا نوک انگشتان خود برای کمک به فرآیند چرخش استفاده کنید. مطمئن شوید که هوا داخل آن باقی نمانده و مواد به خوبی فشرده شده باشند.
مرحله 6: دوباره استراحت کنید
رول های کباب را نیم ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
مرحله 7: پختن سیخ
یک تابه یا بشقاب گریل نچسب را گرم کنید و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سیخ ها را در تابه بریزید و بگذارید بپزند. این مرحله می تواند حدود 20 دقیقه طول بکشد. در حین پخت سیخ ها را چند بار برگردانید تا دو طرف یکدست بپزند و طلایی شوند. مطمئن شوید که سیخ ها کاملا پخته شده اند و دیگر رنگ داخل آن صورتی نیست.
آموزش انواع کباب
- طرز تهیه لقمه کباب با خمیر رشته، یک شام ترکی خوشمزه
- طرز پخت مرغ کبابی در فر برای یک شام راحت و خوشمزه
- طرز پخت مرغ کباب مکزیکی با طعم فوق العاده لذیذ
- طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه به سبک رستوران های شمالی