طرز تهیه کباب دیگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کباب قابلمه ای
دیگی کباب یکی از انواع غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کباب قابلمه ای برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت | 500 گرم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
سیر | 5 قرص |
برنج | 4 لیوان |
زعفران آب پز | کافی |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پودر سیر، سماق، فلفل قرمز و آویشن | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه کباب قابلمه ای
مرحله اول
برای تهیه کباب خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید.
مرحله دوم
حالا پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده کنید، سپس از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. در مرحله بعد پیاز رنده شده را به کاسه گوشت چرخ کرده اضافه کنید، سپس تکه های سیر را جدا کنید.
سطح سوم
در این مرحله سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس نمک و فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز و آویشن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه در یخچال بماند. بعد یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله پنجم
در این مرحله داخل آب در حال جوش کمی نمک میریزیم سپس برنج را شسته و وقتی آب جوش آمد داخل آن میریزیم. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن کامل شود.
مرحله ششم
حالا گوشت چرخ کرده را از یخچال خارج می کنیم سپس سینی مناسبی را انتخاب کرده و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم. سپس مایه قیمه را داخل آن بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و به 4 قسمت تقسیم کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله سس گوشت را در تابه صاف می کنیم سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم یک طرف کباب کاملا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف آن کاملا سرخ شد، حرارت را خاموش کنید.
مرحله هشتم
حالا که دور تا دور برنج نرم شد، مغز آن کمی چسبناک شد، آن را از روی حرارت برمی داریم، سپس در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. سپس نصف برنج را می گیریم و زعفران پخته شده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله برنج را هم می زنیم تا زعفران با برنج مخلوط شود و برنج کاملا زعفرانی شود. سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم و گردهای سیب زمینی را به عنوان کف قابلمه در قابلمه قرار می دهیم.
مرحله دهم
حالا برنج زعفرانی را داخل قابلمه بریزید سپس با پشت قاشق برنج را فشار دهید تا یکدست شود. سپس مقداری برنج سفید را روی برنج زعفرانی در قابلمه می ریزیم و دوباره با پشت قاشق برنج را هم می زنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله تکه های کباب را روی برنج می گذاریم سپس روی آنها سماق می پاشیم. سپس گوجه ها را شسته و دایره ای برش می دهیم و سپس گوجه ها را روی سیخ می گذاریم.
مرحله دوازدهم
حالا باقی مانده برنج سفید را روی سیخ ها می ریزیم و دوباره با پشت قاشق فشار می دهیم و درب دیگ بخار را می پوشانیم سپس روی شعله کم پخش کننده قرار می دهیم.
مرحله سیزدهم
در آخر قابلمه را روی شعله می گذاریم تا پخش شود سپس به مدت 45 دقیقه روی اجاق می گذاریم تا برنج بپزد. بعد از این مدت اجاق را خاموش می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.