طرز تهیه کباب سرداشی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب سرداشی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کباب سرداشی
کباب داشی یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل همدانی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود، این غذای خوشمزه و شیک که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است و تهیه آن بسیار آسان است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کباب سرداشی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
برنج | 4 لیوان |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی متوسط | 2 عدد |
فلفل شیرین | 1 قطعه |
فلفل تند | 4 عدد |
روغن زعفران | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
آهک تازه برش خورده برای تزئین | 1 قطعه |
فلفل سبز شیرین برای دارچین یا برای تزئین کباب | کافی |
طرز تهیه کباب سرداشی
مرحله اول: جوشاندن زعفران
به طرز تهیه کباب سرداشی ابتدا مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد، هر چه بیشتر، رنگ، عطر و طعم غذا بهتر است. .
مرحله 2: سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و آب آنها را بگیرید
سپس سیب زمینی را پوست گرفته و شسته و روی رنده رنده کرده و آب آن را آبکش کرده و دور بیندازید و سیب زمینی رنده شده را در ظرفی بریزید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید و روی رنده رنده کنید سپس پیاز را جدا کنید. آب میوه بگیرید و دور بریزید.
مرحله سوم: پیاز، سیب زمینی، گوشت چرخ کرده و زعفران پخته شده را با هم مخلوط کنید
پیاز را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید، هم بزنید و مخلوط کنید، سپس مقداری گوشت چرخ کرده را به مخلوط پیاز و سیب زمینی اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید، سپس مقداری زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله چهارم: ادویه ها را به مواد اضافه کنید
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً رنگ، عطر و طعم زعفران گرفته شود، سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، دانه فلفل سیاه و سماق است را اضافه کنید، با دست مخلوط کنید تا ادویه ها کاملا جذب شوند. رایحه خود را پخش کنند
مرحله 5: مخلوط مواد گوشتی را ورز دهید و ظرف را با روغن چرب کنید
مخلوط را با دست حدود 10 دقیقه ورز می دهیم تا چربی گوشت گرفته شود و مخلوط یکنواخت و کمی چسبنده شود، داخل ظرف بالایی را با کمی روغن چرب می کنیم تا کف و کناره آن با روغن آغشته شود.
مرحله 6: گوشت را داخل ظرف قرار دهید
سپس مخلوط گوشت را داخل آن بریزید و با دست مواد را کف ظرف بمالید تا کف آن را کاملاً بپوشاند سپس گوجه فرنگی ها را شسته و خشک کرده حلقه حلقه کنید سپس برش های گوجه فرنگی را روی گوشت بچینید. که کاملا پوشیده شده اند
مرحله 7: سیب زمینی های حلقه شده و فلفل های خلال شده را روی گوشت ها بچینید.
سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت دایره ای برش دهید، سیب زمینی ها را شسته و خشک کنید، سپس گردهای سیب زمینی را روی گوجه ها بچینید، سپس فلفل را شسته و خشک کنید و به صورت گرد خرد کنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید.
مرحله هشتم: فلفل سبز شیرین را روی مواد بریزید و دمای فر را تنظیم کنید و مواد را بپزید
مقداری فلفل را که شسته اید بریزید، سپس روی ظرف را کاملا با فویل بپوشانید، سپس آن را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گوشت پخته شود. . پختن
مرحله نهم: آب را در قابلمه بجوشانید و نمک و روغن را به آن اضافه کنید
سپس اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت در فر بپزد، در این فاصله مقداری آب در قابلمه بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری نمک و روغن در آب بریزید و هم بزنید.
مرحله 10: برنج را در آب جوش بپزید
سپس برنجی را که چند ساعت در آب و نمک خیس کرده اید در قابلمه بریزید، برنج را به مدت 6-7 دقیقه با آب بجوشانید، بگذارید خوب حباب بزند، بافت آن کمی نرم شود و نیم پز شوند. برنج را از این به بعد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله یازدهم: داخل قابلمه روغن، زعفران و کنجد بریزید و ته قابلمه را درست کنید.
سپس در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و مقداری زعفران پخته شده به آن اضافه کنید و هم بزنید و مقداری کنجد را داخل قابلمه بریزید و با زعفران و روغن هم بزنید تا کنجد کاملا کف قابلمه پخش شود سپس یک تکه کنجد اضافه کنید. نان به اندازه ته قابلمه را برش داده و در قابلمه قرار دهید.
مرحله دوازدهم: برنج را بجوشانید و فویل را از ظرف گوشت بردارید
سپس برنج را در قابلمه گذاشته، درب آن را ببندید، اجازه دهید برنج یک ساعت دم بکشد و آماده شود، سپس گوشت را که به مدت یک ساعت در فر پخته شده است خارج کرده، فویل روی آن را بردارید. ظرف گوشت را به فر برگردانید.
مرحله سیزدهم: برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با زعفران پخته تزیین کنید
گوشت را به مدت نیم ساعت بدون فویل در فر می گذاریم تا گوشت کاملا پخته شود، پس از پخت کامل برنج، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس برنج را در ظرف مناسب سرو بریزید. با کمی زعفران پخته غلیظ تزیین کنید.
مرحله چهاردهم: کباب داشی را روی برنج قرار دهید و روی آن را تزئین کنید
سپس کباب را از فر خارج کرده روی برنج قرار دهید وسط آن سیب زمینی و گوجه فرنگی و فلفل سوخاری را به همراه گوشت روی برنج قرار دهید و روی برنج را تزئین کنید و از شوید تازه و چند برش لیمو استفاده کنید.
مرحله 15: انتخاب انواع روچین و سرو غذا
مقداری فلفل سبز شیرین را تمیز کرده و کنار ظرف سرو بچینید و سپس کباب سرداشی را که یک غذای شیک و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی است به همراه برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، انواع دارچین و تزیینات اضافه کنید. .
5
2