طرز تهیه کباب قشقایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب قشقایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت کباب قشقایی
کباب قشقایی یکی از کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت کباب قشقایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بره و دم | 1 کیلوگرم |
آب جوش | 5 فنجان |
روغن و کره محلی | 1 فنجان |
نان لواش محلی | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
طرز پخت کباب قشقایی
مرحله اول
برای تهیه کباب قشقایی لذیذ ابتدا گوشت را به صورت مکعبی مانند کباب چنجه برش می دهیم سپس در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس به گوشت خرد شده آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. بعد از 10 دقیقه برای اینکه بو و طعم گوشت و دنبه کاملا از بین برود کف روی گوشت را با کفگیر گرفته و دور می اندازیم.
سطح سوم
در این مرحله به اندازه کافی نمک و فلفل روی گوشت می ریزیم. سپس حرارت را کم می کنیم سپس درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم آب گوشت کاملا کشیده شود و گوشت خوب بپزد.
مرحله چهارم
وقتی آب اضافی گوشت کاملا تبخیر شد، گوشت را از قابلمه خارج کنید. سپس روغن کرچک و روغن کرچک را در تابه ای مناسب بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود.
مرحله پنجم
حالا نان رول های محلی را برش می دهیم و در روغن سرخ می کنیم سپس از تابه خارج می کنیم و در ظرف سرو می گذاریم. سپس تکه های گوشت را در روغن و کره محلی اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.
مرحله ششم
بعد از اینکه تکه های گوشت و دم آن کاملا سرخ شد از ماهیتابه خارج می کنیم و روی نان سرخ شده می گذاریم. در آخر کباب را با رول مورد نظر و بنا به ذائقه با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.
5
2