طرز تهیه کباب لبنانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کباب لبنانی
کباب لبنانی یکی از کباب های لذیذ و لذیذ لبنانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد و طعم آن بسیار دلچسب و منحصر به فرد است، این غذای لذیذ و مقوی آسان و سریع تهیه می شود و طرفداران زیادی برای یک غذای کامل و مرحله ای دارد. -معرفی مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لبنانی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخکرده | 150 گرم |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
جعفری تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
برنج | 2 لیوان |
کره | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
دارچین و سماق | کافی |
آویشن | کافی |
طرز تهیه کباب لبنانی
پختن و مخلوط کردن گوشت و پیاز
برای تهیه کباب لبنانی به روش مونتاژی ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید سپس پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. با هم و ورز دهید تا یکدست شود.
جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری جعفری را تمیز کرده و بشویید و بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده و خشک شد آن را ریز خرد کرده و مقداری از آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا جعفری خرد شده کاملا با گوشت چرخ کرده مخلوط شود.
اضافه کردن ادویه ها به مخلوط گوشت
سپس نمک، فلفل، آویشن، دارچین و سماق را روی مخلوط قیمه بریزید و ورز دهید تا ادویه ها کاملا جذب گوشت شوند و عطرشان پخش شود، سپس قیمه صاف و نرم را در ظرفی بریزید.
استراحت دادن و فرم دادن به گوشت
سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا نیم ساعت بماند و سفت شود و بعد از این مدت گوشت را از یخچال خارج کرده و کمی له می کنیم سپس از آن جدا می کنیم و با دست شکل می دهیم.
تهیه و آماده سازی کباب برای پخت و پز
می توانید از سیخ چوبی استفاده کنید و سیخ ها را رشته کنید و یا بدون نیاز به سیخ سیخ ها را با دست شکل دهید و تمام گوشت ها را به همین ترتیب بپزید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره ذوب می شود
پخت سیخ در تابه
سپس سیخ ها را داخل ماهیتابه گذاشته و درب ماهیتابه را ببندید تا سیخ ها آب بریزند و خوب بپزند و پس از جمع شدن آب درب ماهیتابه را بردارید تا با روغن سرخ شوند، پس از سرخ شدن کباب را برگردانید. از طرف دیگر بگذارید دوباره سرخ شود.
تهیه و جوشاندن گوجه فرنگی
سپس گوجه را شسته و حلقه ای برش دهید و در ظرفی بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل در ظرف بریزید و سپس مقداری روغن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و با حرارت ملایم بپزید. قرار دادم.
برنج در حال جوشیدن
اجازه دهید گوجه ها بپزند و سرخ شوند سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و بعد یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس برنجی را که از شب قبل خیس کرده اید اضافه کنید.
آماده کردن برنج برای پخت و پز
برنج را به مدت 6 تا 7 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا نیم پز و نرم شود سپس برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم سپس در تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم و با هم هم می زنیم تا یکدست شود. زیبا.
برنج در حال جوشیدن
برای جذابیت بیشتر ته قابلمه برگ های جعفری بگذارید و سپس برنج را داخل آن بریزید و کمی فشار دهید تا یکدست شود سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج 1 ساعت بپزد و دم بکشد. گرما بگیر
سرو سیخ و برنج
سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید و در دیگری سیخ ها را بچینید و گوجه فرنگی های سرخ شده را دور آنها بچینید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و با سالاد و ترشی و انواع دارچین و تزیین سرو کنید.