طرز تهیه کباب لقمه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه لقمه کباب
همانطور که حتما می دانید لقمه کباب دو مدل مختلف دارد، مدل اول کباب کوبیده است که با حجم بیشتری درست می شود و به کباب لقمه معروف است و مدل دوم کباب لقمه سنتی و خوشمزه ایرانی است که کباب خانگی و غیره در نظر گرفته می شود. برای کباب هایی مانند شامی کباب و کتلت گوشت است. جالب است بدانید کباب لقمه امروزه به قدری در بین ایرانیان رواج پیدا کرده است که برای دیدن این آموزش آشپزی مغازه ها یا غرفه های خیابانی فروش این کباب در سراسر شهرهای کشور دایر شده است لطفا با وبسایت آموزشی نیتا چی همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
یک تخم مرغ | 1 عدد |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زیره و روغن | کافی |
دستور تهیه کباب
مرحله اول
ابتدا پیاز را روی رنده ریز رنده می کنیم و آب اضافی آن را خارج می کنیم سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله دوم
برای یکدست شدن مخلوط کباب آن را با دست چند دقیقه ورز دهید تا چسبناک شود. سپس روی ظرف را سلفون می گذاریم و در یخچال می گذاریم. حدود 2 ساعت صبر می کنیم تا گوشت خوب استراحت کند.
سطح سوم
بعد از استراحت گوشت ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و با دست گوشت را به شکل لوله در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم. بعد از اینکه یک طرف سیخ ها سرخ شد، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شوند.
مرحله چهارم
سیخ ها را بعد از سرخ شدن روی حوله می گذاریم تا چربی اضافی آن گرفته شود. در آخر سیخ ها را با پیاز خرد شده و جعفری و سس به دلخواه سرو می کنیم. این کباب معمولا با نان پیتا سرو می شود.