طرز تهیه کباب پیچ ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کباب ساده
خب امروز میخوام طرز تهیه یک کباب ساده رو براتون توضیح بدم. این غذا یک انتخاب عالی برای شام یا ناهار است، به خصوص اگر به دنبال چیزی متفاوت در منوی هفتگی خود هستید. از همه مهمتر، تهیه آن آسان است و مواد آن همیشه به راحتی پیدا می شود.
برای تهیه یک کباب ساده ابتدا برنج را با کمی نمک خیس کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها خوب مخلوط کنید و ورز دهید. پرده سیرابی را ببرید و گوشت را در آن بپیچید و بغلتانید. سیخ ها را نخ کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس سیخ ها را گریل کرده و با سس گوجه فرنگی که درست کرده اید سرو کنید. برنج را با کمی زعفران بجوشانید و با کباب و سس نوش جان کنید.
محتویات اصلی | اندازه ی |
گوشت چرخکرده | 500 گرم |
برنج | 2 لیوان |
پرده آبیاری | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 6 عدد |
مواد دیگر | اندازه ی |
زعفران آب پز | کافی |
سیر له شده | 3 قرص |
رب گوجه فرنگی | 1 ساعت غذا |
روغن زیتون | 3 ساعت غذا خوردن |
نمک و فلفل اختیاری | کافی |
طرز تهیه کباب ساده
مرحله 1: پختن برنج
برنج را با کمی نمک خیس کنید تا نرم شود. این باعث می شود برنج در حین پخت بهتر باز شود و طعم بهتری به آن بدهد. حدود 30 دقیقه زمان کافی برای خیس شدن است. در این بین می توانید مراحل آماده سازی دیگری را نیز انجام دهید.
مرحله 2: آماده کردن گوشت
پیاز را رنده کرده و کاملاً فشار دهید. پیاز خیس شده را در یک کاسه بزرگ بریزید، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گوشت را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 3: آماده سازی پرده آبیاری
پرده را با قیچی به شکل مستطیل ببرید. سپس مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و به شکل رول داخل پرده سرابی بغلتانید و برای استحکام بیشتر این سیخ ها را روی سیخ های چوبی قرار دهید.
مرحله چهارم: به کباب ها استراحت دهید
سیخ های پیچیده شده را در یخچال قرار دهید و حدود نیم ساعت استراحت دهید تا مواد خوب به هم بچسبند و آماده بپزند.
مرحله 5: سیخ ها را گریل کنید
یک تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کنید و سیخ ها را روی آن بچینید. در حین پخت کمی نمک بپاشید و دو طرف سیخ ها را بچرخانید تا سرخ شده و بپزند.
مرحله 6: تهیه سس گوجه فرنگی
در حین پختن کباب ها، گوجه فرنگی ها را له کنید و سیر فشرده و ادویه ها را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.
مرحله 7: پختن برنج
برنج خیس شده را آبکش کرده و مقداری زعفران آب پز شده را در قابلمه ریخته و برنج را روی آن می گذارند تا دم بکشد. این به برنج طعم و رنگ زیبایی می دهد.
مرحله 8: سرو کنید
سیخ ها را از تابه خارج کرده و کنار پلو زعفرانی چیده و روی آن ها سس گوجه فرنگی داغ بریزید. این ترکیب طعم خوبی به کباب راش می دهد. حالا غذای شما آماده است. نوش جان!