طرز تهیه کباب کهتویه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کتویه کباب
کباب کهتویه یکی از کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به جنوب کشورمان است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتویه کباب برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت بره و گوسفند | 1 کیلوگرم |
پیاز | 2 عدد وسط |
پودر لیمو عمانی | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه کتویه کباب
مرحله اول
برای تهیه کباب کتویه به روش هرمزگانی ابتدا گوشت را مانند چنجه کباب به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می گذاریم. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
مرحله دوم
حالا پیاز را روی گوشت رنده کنید، سپس گوشت را به مدت 10 دقیقه ماساژ دهید. سپس به اندازه کافی نمک به آن اضافه می کنیم و دوباره به آرامی ماساژ می دهیم تا گوشت طعم دار شود.
سطح سوم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت طعم دار شود و نرم شود. بعد از 10 ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید.
مرحله چهارم
حالا پودر لیمو عمانی و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و دوباره ورز دهید و دوباره در یخچال بگذارید و استراحت دهید. سپس بعد از 2 ساعت کباب را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا گوشت های چاشنی شده را رشته می کنیم، سپس زغال ها را یکنواخت روشن می کنیم. سپس سیخ ها را روی گریل می گذاریم و می گذاریم سیخ ها کاملا بپزند سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
در نهایت کباب کتویه را در ظرف مورد نظر می چینیم سپس با برنج زعفرانی، ماست موسیر، پیاز، ریحان، گوجه کبابی، لیموترش تازه، نوشابه و نان محلی سرو می کنیم. نوش جان.