طرز تهیه کتلت شیرازی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کتلت شیرازی
کتلت شیرازی یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کتلت شیرازی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سیب زمینیها | 700 گرم |
هسته باگت | 120 گرم |
شیر نر | ¼ فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
پیاز | 1 عدد وسط |
آرد سوخاری | 1 فنجان |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه کتلت شیرازی
مرحله اول
من آماده می کنم کتلت خوشمزه شیرازی در ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم سپس به قطعات بزرگ برش می دهیم. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی آب به نقطه جوش رسید سیب زمینی ها را به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید سیب زمینی ها کاملا بپزند. بعد از 45 دقیقه سیب زمینی ها را در آبکش بریزید.
سطح سوم
حالا اجازه دهید آب اضافی سیب زمینی ها کاملا کشیده شود سپس با دندانه های درشت رنده یا چرخ گوشت چرخ کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوره شوند. سپس پیاز را ریز رنده کرده و صاف کنید.
مرحله چهارم
پس از برداشتن آب اضافی پیاز، آن را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید. سپس شیر را به هسته نان باگت اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
بعد 1 قاشق سوپخوری آرد سوخاری برداشته و به کاسه اضافه میکنیم سپس مواد پتی را میگیریم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
مرحله ششم
حالا مخلوط کتلت را به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا چسبندگی آن تا حد امکان کم شود. بعد از این مدت مخلوط کتلت را از یخچال خارج کرده و 1 قاشق غذاخوری از آن را بردارید.
مرحله هفتم
سپس مخلوط کتلت را حلقه حلقه می کنیم و داخل آرد سوخاری باقی مانده می گذاریم. حالا مخلوط کوفته را پهن می کنیم تا کاملا با آرد سوخاری آغشته شود، سپس به شکل دلخواه در دست به شکل قایق در می آوریم.
مرحله هشتم
حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا سس کتلت تمام شود سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم. سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود
مرحله نهم
وقتی روغن داغ شد، کتلت ها را داخل روغن بریزید و اجازه دهید یک طرف آن کاملا سرخ شود، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کتلت ها نیز کاملا سرخ شود. حالا کتلت های سرخ شده را روی دستمال کاغذی می گذاریم.
مرحله دهم
در آخر می گذاریم چربی اضافی روی کتلت ها کشیده شود سپس در ظرف دلخواه خود می چینیم و به دلخواه با نان ساندویچی و گوجه و خیارشور و سس سرو می کنیم. نوش جان.