طرز تهیه کتلت مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کتلت مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کتلت مرغ
کتلت مرغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله می توانیم از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنیم. طرز تهیه کتلت مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 450 گرم |
دم گوسفندی | 50 گرم |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
فلفل | 1 قطعه |
سیر | 3 قرص |
جعفری | 5 قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | 2 عدد |
آرد سوخاری | 3 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 تا 2 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر فلفل سیاه و آویشن | کافی |
پودر گشنیز و پودر زنجبیل | کافی |
طرز تهیه کتلت مرغ
مرحله اول
من آماده می کنم کوکوی مرغ مجلسی در ابتدای کار سیب زمینی ها را خوب می شوییم سپس در قابلمه مناسبی می ریزیم و قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید سیب زمینی به مدت 45 دقیقه در آب جوش بماند تا کاملا بپزد و هسته آن کاملا نرم شود. سپس سینه و دم مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در چرخ گوشت قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله دم و سینه مرغ را در ظرف مناسبی چرخ کرده سپس جعفری را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس بعد از 45 دقیقه سیب ها را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم سپس با دندانه های ریز رنده رنده می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. بعد از آن روی تخته گوشت جعفری می چینیم که ریز خرد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله جعفری خرد شده را به کاسه مرغ چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را شسته و ریز رنده می کنیم. سپس فلفل را می شوییم.
مرحله ششم
حالا فلفل را به 2 قسمت تقسیم می کنیم سپس دانه ها را جدا می کنیم و ریز رنده می کنیم. سپس سیر رنده شده و فلفل سیاه رنده شده را به چرخ گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله که سیب زمینی رنده شده کاملا خنک شد، آن را به همراه فلفل قرمز، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه با مخلوط مرغ اضافه کنید.
مرحله هشتم
حالا فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس خوب می شوییم و ریز رنده می کنیم. سپس پیاز را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس آن را به کاسه حاوی مخلوط مرغ اضافه کنید.
مرحله نهم
در این مرحله مخلوط را با گوشت مرغ با دست ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا مخلوط کتلت آماده و کاملا یکدست شود.
مرحله دهم
توجه داشته باشید که اگر مخلوط پتی شل بود مقداری آرد نان به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید. حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله یازدهم
حالا بعد از گذشت این مدت مخلوط کوفته را از یخچال خارج می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم روغن داغ شود.
مرحله دوازدهم
در این مرحله مقدار کمی از مخلوط کتلت را به اندازه یک نارنگی برمی داریم و با دست به شکل دلخواه در می آوریم و وسط آن را با انگشتان سوراخ می کنیم سپس به آرامی در تابه می گذاریم تا کاملا سرخ شده است
مرحله سیزدهم
حالا کتلت ها را به همین ترتیب شکل می دهیم تا مخلوط کتلت تمام شود. سپس وقتی یک طرف کتلت کاملا سرخ شد آن را برمی گردانیم و می گذاریم طرف دیگر کاملا سرخ شود. حالا کتلت ها را روی حوله قرار می دهیم.
مرحله چهاردهم
سرگرمی روز وقتی چربی اضافی کتلت ها کاملا خارج شد، آنها را در ظرف مورد نظر می گذاریم. سپس کتلت ها را با سس دلخواه، ترشی، گوجه و برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2