طرز تهیه کدو پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه برنج کدو حلوایی
کدو پلو یکی از غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسکواش | 700 گرم |
برنج | 4 لیوان |
نمک و زردچوبه | کافی |
کره (اختیاری) | 100 گرم |
طرز تهیه برنج کدو حلوایی
مرحله اول
من آماده می کنم کدوی مجلسی در ابتدای کار پوست کدو را جدا می کنیم سپس آن را مکعبی می کنیم. سپس برنج را شسته و در قابلمه آب می ریزیم و قابلمه را روی اجاق می گذاریم.
مرحله دوم
حالا که آب برنج در حال جوشیدن است، کدو حلوایی و نمک را به قابلمه اضافه کنید، سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخته شود. در 2 دقیقه آخر پخت برنج، زردچوبه را اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله بعد از گذشت این مدت که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا ته دیگ مورد نظر را در قابلمه فیکس می کنیم سپس برنج کدو حلوایی را در قابلمه می گذاریم. سپس کره را مکعبی می کنیم و روی پلو می گذاریم سپس درب قابلمه را با درب می پوشانیم و روی قابلمه می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کننده قرار می دهیم. سپس برنج کدو حلوایی را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی آتش می گذاریم تا کاملا دم بکشد.
مرحله ششم
در نهایت بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت برمی داریم سپس برنج کدو حلوایی را در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر کدو پلو را به دلخواه به همراه بادمجان سرخ شده و ترشی ناز هاتون و نیمرو سرو می کنیم. نوش جان.