طرز تهیه کرایی ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کاری ماهی
کاری ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در پاکستان است که با مرغ، گوشت و ماهی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کاری ماهی را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
فیله ماهی | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
گوجه فرنگی | 5 تکه |
سیر | 6 عدد قرص |
نمک و فلفل قرمز | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | ¼ قاشق چایخوری |
گرم ماسالا و پودر دانه گشنیز | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | کافی |
طرز تهیه کاری ماهی
مرحله اول
برای تهیه یک کاری ماهی خوشمزه ابتدا فیله ماهی را با نمک، فلفل و آبلیموی تازه مزه دار می کنیم سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم فیله ماهی ایجاد شود.
مرحله دوم
بعد از این مدت یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم سپس ماهی مزه دار شده را در تابه می گذاریم و دو طرف آن را خوب سرخ می کنیم. سپس ماهی سرخ شده را از ماهیتابه خارج می کنیم.
سطح سوم
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و به همان ماهیتابه ای که ماهی را سرخ کرده بودیم اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس سیر را با دندانه های ریز رنده کرده و به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود، سپس گرم ماسالا، فلفل، پودر تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به ما برسد. حالا گوجه ها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید.
مرحله پنجم
سپس گوجه ها را ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم تا گوجه ها سرخ شوند. حالا یک فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید 10 دقیقه بپزد.
مرحله ششم
بعد از این مدت ماهی سرخ شده را در تابه می گذاریم و می گذاریم ماهی 5-6 دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و بعد به روغن بیفتد. بعد از این مدت، کاری ماهی را با فلفل سبز و گشنیز تازه سرو می کنیم. نوش جان.