آشپزی

طرز تهیه کرایی ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کاری ماهی

کاری ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در پاکستان است که با مرغ، گوشت و ماهی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کاری ماهی را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله ماهی 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد وسط
گوجه فرنگی 5 تکه
سیر 6 عدد قرص
نمک و فلفل قرمز هر کدام 1 قاشق چایخوری
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
گرم ماسالا و پودر دانه گشنیز هر کدام 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه کافی

طرز تهیه کاری ماهی

مرحله اول

برای تهیه یک کاری ماهی خوشمزه ابتدا فیله ماهی را با نمک، فلفل و آبلیموی تازه مزه دار می کنیم سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم فیله ماهی ایجاد شود.

مرحله دوم

بعد از این مدت یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم سپس ماهی مزه دار شده را در تابه می گذاریم و دو طرف آن را خوب سرخ می کنیم. سپس ماهی سرخ شده را از ماهیتابه خارج می کنیم.

سطح سوم

حالا پیاز را نگینی خرد کرده و به همان ماهیتابه ای که ماهی را سرخ کرده بودیم اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس سیر را با دندانه های ریز رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود، سپس گرم ماسالا، فلفل، پودر تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به ما برسد. حالا گوجه ها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید.

مرحله پنجم

سپس گوجه ها را ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم تا گوجه ها سرخ شوند. حالا یک فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید 10 دقیقه بپزد.

مرحله ششم

بعد از این مدت ماهی سرخ شده را در تابه می گذاریم و می گذاریم ماهی 5-6 دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و بعد به روغن بیفتد. بعد از این مدت، کاری ماهی را با فلفل سبز و گشنیز تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا