طرز تهیه کرم طالبی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کرم طالبی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کرم خربزه
خامه خربزه یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذی است که بسیار راحت و سریع با روش های مختلف تهیه می شود و بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی می باشد.بافت این دسر خوشمزه بسیار نرم و لطیف است و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کرم خربزه برای اقامت آینده با سایت آموزشی.
مواد لازم برای کرم خربزه | |
خربزه ای به وزن تقریبا نیم کیلو | 1 قطعه |
شیر نر | نصف فنجان |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
اب | 1 فنجان |
رنگ سبز خوراکی | 1 قطره (اختیاری) |
طرز تهیه کرم خربزه
مرحله 1: آماده سازی ژلاتین
برای تهیه کاسترد خربزه ابتدا مقداری آب در ظرفی بریزید و سپس روی آن پودر ژلاتین بپاشید تا پف کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا پودر ژلاتین در آب ذوب شود و کاملا مخلوط شود. سپس ظرف را کنار بگذارید.
مرحله 2: خربزه را له کنید و شیر و خامه را اضافه کنید
سپس خربزه را بردارید و به قطعات کوچکتر برش دهید و در مخلوط کن بریزید، سپس مقداری شیر در مخلوط کن بریزید و سپس خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدست و یکدست شود. .
مرحله 3: شکر و ژلاتین حل شده را اضافه کنید
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود کمی شکر به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا در مخلوط حل شود و قوام مواد یکدست شود سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. یکنواخت بودن
مرحله 4: اضافه کردن رنگ خوراکی (اختیاری)
سپس طبق ذائقه خودتان اگر می خواهید دسر رنگ سبزی به خود بگیرد می توانید کمی رنگ سبز رنگ به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ خوراکی کاملا با مواد مخلوط شود و سرگرمی روز دسر تبدیل به دسر شود. رنگارنگ تر
مرحله 5: گلاب را اضافه کنید (اختیاری)
سرگرمی روز با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید مقدار کمی گلاب را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مواد به مشام برسد اما اگر عطر گلاب را برای دسر دوست ندارید می توانید از این مرحله صرف نظر کنید و گلاب اضافه نکنید.
مرحله ششم: از صافی رد کنید و داخل قالب بریزید
برای اطمینان از حل شدن کامل ژلاتین در مواد، دسر را از صافی رد کنید تا قوام یکدست و نرم شود، سپس دسر را در قالب های جداگانه ریخته و در یخچال قرار دهید، می توانید تمام دسرها را در یک عدد بزرگ قرار دهید. قالب بریز
مرحله 7: خنک و تزئین کنید
اجازه دهید دسر از عصر تا صبح در یخچال بماند و کاملا خودش را بگیرد و سفت و غلیظ شود و پس از آماده شدن دسر در یخچال، دسر خامه خربزه را از یخچال خارج کرده و روی آن را با چند برش بپوشانید. خربزه تازه و موز ورقه شده تزیین کنید. در آخر دسر خامه خربزه را به عنوان دسری شیک و خوش طعم و جذاب برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2