طرز تهیه کره پسته +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کره پسته
کره پسته یکی از ادویه های خوشمزه و بسیار مقوی است که خیلی راحت و سریع تهیه می شود و برای صبحانه یا میان وعده مخصوص استفاده می شود.از کره پسته برای تزیین انواع شیرینی نیز استفاده می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کره پسته به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کره پسته | |
مغز پسته | 500 گرم |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری یا روغن مایع | کافی |
طرز تهیه کره پسته
پوست کندن و تفت دادن پسته
برای تهیه کره پسته در خانه ابتدا مقداری پسته را پوست بگیرید و پسته سبز را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس پسته را در آن کمی تفت دهید، این کار باعث می شود روغن پسته بهتر و بیشتر شود. به دست آمده
آسیاب پودر پسته
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی به دمای محیط رسید، پسته ها را در غذاساز یا همزن بریزید و کاملا پودر کرده و پوره کنید و هر از چند گاهی کناره ها و کف همزن را تمیز کنید. با همزن هم بزنید تا تمام مغزهای پسته با هم مخلوط شوند.
عسل را اضافه کنید و هم بزنید
پسته ها را ابتدا پودر کرده و سپس کره را به آرامی اضافه می کنیم، سپس می توان از مقداری عسل برای شیرین کردن کره پسته استفاده کرد و در مخلوط کن ریخته و مخلوط کرد تا عسل جذب پسته ها شود و بافت آن ها صاف و یکدست شود. .
آرد و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید
سپس برای نرمتر شدن کره پسته می توانید از مقداری آرد یا کره مایع استفاده کنید و آن را داخل کره پسته بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و کره پسته نرم و لطیف شود. طبیعی و قوی تر
پسته های خرد شده را اضافه کنید
سپس کره پسته را در ظرفی بریزید و مقداری مغز پسته را به صورت نگینی خرد کنید و داخل آن بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس کره پسته را در ظرف تمیزی ریخته و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.
بسته بندی و نگهداری روغن پسته
سپس هنگام استفاده، کره پسته را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری زعفران را در یک لیوان آب جوش بریزید یا یک چوب دارچین را در چای بریزید و کره پسته را با این نوشیدنی های آرامش بخش همراه با نان تازه، مربا و عسل سرو کنید.