آشپزی

طرز تهیه کشک و بادمجان ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کشک و بادمجان ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنیر و بادمجان ساده

پنیر دلمه و بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که امروزه با روش ها و مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پنیر و بادمجان ساده برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 6 خودکار
پیاز 1 قطعه
سیر 4 قرص
جوجن خشک شده 1 قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر کوتاژ 1 فنجان
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه پنیر و بادمجان ساده

مرحله اول

من آماده می کنم پنیر لذیذ و بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید سپس به صورت ورقه ای برش دهید. سپس بادمجان ها را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن ها نمک بپاشید.

مرحله دوم

حالا از 30 دقیقه تا یک ساعت زمان می دهیم تا آب اضافی از بادمجان ها خارج شود. این کار علاوه بر اینکه تلخی بادمجان ها را از بین می برد، باعث می شود بادمجان ها هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.

سطح سوم

پس از آبکش شدن بادمجان ها، آنها را آبکش کنید، سپس با یک حوله تمیز خشک کنید. سپس یک تابه مناسب را روی اجاق قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل آن می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و دو طرف آن ها را به طور یکنواخت سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده را در توری فلزی قرار می دهیم تا به آرامی چربی اضافی آنها گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مدت تابه مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم سپس پیاز را به صورت خلال های نازک برش می دهیم و همراه با کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را خوب تفت می دهیم تا طلایی شود سپس کمی زردچوبه به آن اضافه می شود.

مرحله ششم

یک دقیقه دیگر به تفت دادن مواد ادامه می دهیم و پس از آن سیر را خلال می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط تا زمانی که عطر آن بیرون بیاید سرخ کنید. تفت دادن زیاد سیر باعث تلخی آن می شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سیر و پیاز داغ را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس جوجنا را با کمی روغن به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا رنگ جوجنا کمی تیره شود. نعنا را بیشتر از 30 ثانیه تفت ندهید وگرنه تلخ می شود.

مرحله هشتم

حالا بادمجان های سرخ شده را با چکش یا مخلوط کن کاملا له می کنیم تا بافت یکنواختی حاصل شود سپس در سینی مناسبی می ریزیم. سپس پیاز داغ، سیر تند و فلفل تند را همراه با گردو به تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله کمی نمک و فلفل میزنیم سپس در تابه را میپوشانیم تا پنیر و بادمجان داخل روغن بیفتد. بعد از اینکه غذا داخل روغن شد، پنیر دلمه را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله دهم

حالا دوباره درب تابه را می گذاریم تا پنیر و بادمجان 15 دقیقه دیگر روی آتش بماند و جا بیفتد. در آخر پنیر دلمه و بادمجان را در ظرف دلخواه می ریزیم سپس با فلفل چیلی و پیاز چیلی و پنیر دلمه به دلخواه تزئین می کنیم.

نکاتی در مورد طرز پخت پنیر و بادمجان

پنیر دلمه و بادمجان تلخ می شود

یکی از مهم ترین دلایلی که این غذای خوشمزه را تلخ می کند استفاده از بادمجان های تلخ است. نکته دیگر اینکه سیر و نعناع داغی که برای تزیین کشک و بادمجان استفاده می شود باید 30 ثانیه تفت داده شود زیرا نعنا و سیر اگر زیاد تفت داده شوند تلخ می شوند.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا